Nàstic

Un debut que no només és una flor que no fa estiu

2a divisió A. El juvenil del Nàstic Juan Millán va tenir una actuació destacada en la seva estrena i D'Alessandro podria continuar apostant per ell

Un dels jugadors més feliços del Nàstic –si no el que més– va ser el juvenil Juan Millán en acabar el partit de dissabte a Cartagena. No n'hi havia per menys, tenint en compte que amb només 17 anys havia debutat a segona divisió A i, a més, amb el primer equip grana. Segons va explicar el jove davanter en acabar el partit, pel fet d'haver-ho fet amb un triomf, “millor impossible”. Prudent i conscient d'on ve –va recordar que el primer missatge rebut al mòbil felicitant-lo va ser del seu tècnic al juvenil, Ivan Moreno–, Juan Millán es també es va mostrar ambiciós i va assegurar que si D'Alessandro continua confiant en ell, ho tornarà a donar tot i que “treballant”, encara pot rendir a un nivell “més alt” del que ho va fer dissabte, que ni de bon tros no va ser baix, sinó tot el contrari: un dels més actius de l'equip.

Elogis de D'Alessandro

“S'ha mogut bé, ha jugat amb valentia, el partit no li ha quedat gran, i en definitiva, és futur i patrimoni del Nàstic”. Amb aquestes paraules, D'Alessandro va resumir l'actuació de Juan Millán i va deixar entreveure que potser tornarà a comptar amb ell d'aquí al final de temporada: “Per què no ha de tenir continuïtat? Si s'ho guanya als entrenaments, jo sempre he estat just i he premiat els que s'ho guanyen”. A part del tècnic, jugadors com Morán, en acabar el partit, també van destacar la feina de Juan Millán.

Juste i Peragón no jugaran a Alacant

X.S.

Un altre motiu que fa confiar en el fet que Juan Millán continuï sent present amb el primer equip és que Peragón, que ja no va jugar a Cartagena per una lesió fibril·lar a la cama dreta, difícilment es recuperarà per al partit del dissabte vinent al camp de l'Hèrcules (a les 4). Qui segur que no ho farà és Sergio Juste, lesionat dissabte als isquiotibials de la cama dreta, que haurà d'estar dues setmanes de baixa. Pel que fa a Seoane, que va acabar amb molèsties, i Bargas, Orbegozo i Arzu, baixes contra el Cartagena, no haurien de tenir problemes per jugar dissabte que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)