Nàstic

Maleficis trencats a Cartagena

Nàstic. Amb l'1-3 de dissabte, l'equip grana va capgirar un resultat per primera vegada, va fer més de dos gols després de quatre mesos, va marcar per primer cop a pilota aturada i ja hi ha, per fi, un defensa en la magra llista de golejadors

A més de demostrar que no es rendeix i de mantenir algunes esperances de permanència, la victòria del Nàstic de dissabte a Cartagena (1-3) va servir per trencar diversos maleficis. D'entrada, feia dos mesos que l'equip grana no guanyava i quatre que no marcava més de dos gols en un mateix partit. De fet, és tot just el segon partit en què el Nàstic ha marcat més de dos gols en un partit, després del 5-0 contra el Sabadell. A Cartagena, l'equip tarragoní va capgirar per primera vegada un resultat advers. En les tres victòries anteriors, el Nàstic no havia rebut cap gol. A Cartagena, els locals es van avançar a l'inici de la segona meitat, però el Nàstic no va trigar a empatar i va fer dos gols més. Un d'aquests gols el va marcar Álex Ortiz, en una acció que va servir per trencar dues estadístiques negatives: va ser el primer gol en acció a pilota aturada del Nàstic –sense comptar el gol que es va fer en pròpia porteria Iriome, del Vila-real B– i el primer que fa un defensa grana. Álex Ortiz és, tot just, el setè golejador del Nàstic aquesta temporada i s'afegeix a la llista integrada per Berry Powel i Adrián Luna, que ja no hi són, Morán, Tuni, Longás i Álvaro Rey. Els dos gols van servir a Fernando Morán per consolidar-se com a màxim golejador de l'actual plantilla del Nàstic –sense comptar, per tant, Powel–, amb 4 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)