Nàstic

El Nàstic continuarà sense president fins al juny

Avui, junta d'accionistes. Amb Fernández dimissionari i l'ampliació de capital aturada, la junta exposarà la delicada situació de la SAE i quin procés caldrà seguir per assegurar-ne la viabilitat

El Nàstic s'havia marcat l'objectiu d'arribar a la junta extraordinària d'accionistes d'avui (a dos quarts de vuit, al Palau de Congressos) amb l'ampliació de capital d'1,5 milions d'euros coberta i amb l'entrada de nous accionistes de referència per enfortir un consell d'administració que hauria d'estar presidit per Josep Maria Andreu. Però la mala situació de l'equip grana, amb moltes possibilitats de baixar a segona B, ha complicat les coses i el que s'exposarà avui davant dels accionistes és, un cop més, la delicada situació de l'entitat i quin és el procés que caldrà seguir per assegurar-ne la viabilitat. L'ampliació de capital està aturada, ja que resulta molt difícil trobar inversors que apostin per un equip que té un peu a segona B. Fa dos mesos, Josep Maria Andreu es va comprometre a portar a la junta d'avui un accionista important si l'equip hi arribava fora dels llocs de descens, però la realitat és que el Nàstic és ara a 8 punts de les places de permanència. A més, el consell d'administració de la SAE continuarà amb pocs membres i, de moment, sense president.

La setmana passada, José María Fernández va dimitir del càrrec de màxim dirigent de la SAE i Josep Maria Andreu, l'home que molts voldrien veure una altra vegada al capdavant del Nàstic, es mostra molt reticent a assumir la presidència de l'entitat. De moment, el director general, Lluís Fàbregas, assumirà molt probablement la funció de president fins que es convoqui una altra junta d'accionistes. Se celebrarà quan hagi acabat la temporada i s'hagi confirmat si el Nàstic ha baixat a segona B o si, per contra, ha protagonitzat una gran reacció i ha aconseguit mantenir-se a segona A. Llavors, ja es podrà definir amb més seguretat el nou projecte. Si el Nàstic està a segona A, serà molt més fàcil completar la necessària ampliació de capital, però amb l'equip a segona B es buscaran fórmules per assegurar la viabilitat econòmica de l'entitat. El consell garanteix la supervivència de l'entitat en cas de descens de categoria.

La idea és enfortir el consell d'administració de més membres, però a hores d'ara només està confirmada la tornada de Jaume Albareda. No es pot descartar que a curt termini hi hagi més incorporacions, com ara la de l'exvicepresident Àngel Fernández, que voldria tenir Andreu com a president.

MÀXIM DIRIGENT

Andreu no vol ser el president i de moment Fàbregas en podria assumir les funcions

FUTUR CONDICIONAT

El nou projecte es definirà del tot quan se sàpiga on jugarà el Nàstic la temporada que ve

NOUS CONSELLERS

Jaume Albareda tornarà al consell, i no es descarta alguna altra incorporació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)