Nàstic

El Nàstic es retroba amb l'esperança lluny de casa

2a divisió A. Els grana no havien guanyat dos partits seguits a fora des de principi de la temporada 2009/10

El Nàstic ha recuperat l'esperança i encara manté possibilitats ben reals per creure en la salvació, però ha hagut d'anar lluny per trobar-les. I és que els dos triomfs consecutius que han obtingut els grana i que han permès retallar a sis punts la distància amb els llocs de permanència han arribat a domicili. Al camp del Cartagena i al d'un peix gros com l'Hèrcules, i en tots dos casos amb el mateix resultat, un 1-3, i amb un clar protagonista, Fernando Morán, autor de dos gols en cadascun dels partits. A segona A no és senzill guanyar dos partits seguits lluny de casa. L'últim cop que el Nàstic ho va fer va ser fa gairebé dos anys i mig. Aleshores, amb Ferrando a la banqueta, els grana van vèncer el Recre (0-1, gol de José Mari) en la desena jornada i en la dotzena a Cartagena (0-2, gols de Campano i José Mari). Entremig van perdre contra l'Albacete per 1-3. Aquella mateixa temporada, la 2009/2010, ja havien fet el mateix poc abans: van guanyar en la primera jornada a Múrcia (0-1) i en la quarta a Osca (0-1), amb gols de Roberto. De fet, aquell curs, en què també va derrotar l'Hèrcules a domicili (0-1, gol de Mairata), el Nàstic va rendir millor a fora, on va obtenir 29 punts i nou victòries, que a casa, on només en va obtenir 22 i va vèncer sis partits.

Aquest curs, també

Dels cinc triomfs que ha aconseguit el Nàstic aquesta temporada, tres són a domicili, ja que, a banda d'aquests dos últims, també va guanyar al camp de l'Alcorcón (0-1). Les altres dues victòries, a casa, són contra el Sabadell (5-0) i l'Elx (1-0). Així, els grana ja acumulen més punts com a visitants, catorze en total, que com a locals, amb només deu, en quinze partits jugats tant a casa com a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)