Nàstic

La resposta de l'afició abans no sigui tard

Nàstic. A Tarragona són conscients que és ara que l'equip s'hi juga la vida i esperen una bona entrada contra el Barça B i suport a Sabadell

En les dues últimes temporades, l'afició del Nàstic ha respost sempre que l'equip l'ha necessitat, sobretot en l'últim partit a casa de cada campanya –fa dues temporades contra l'Elx i l'any passat contra l'Albacete–, amb bones entrades i bon ambient per segellar una permanència que s'havia complicat molt. Aquest any, en canvi, la sensació és que és ara quan l'equip grana s'hi juga la vida i que no serà suficient esperar l'últim partit a casa per assegurar la salvació amb el suport de la graderia. Si no es fa la feina aviat, el mes de juny l'equip estarà descendit.

La directiva del Nàstic és conscient d'aquest fet i per això pretén que el Nou Estadi presenti una bona entrada dissabte a la tarda per fer costat a l'equip contra el Barça B. El club ofereix aquest una promoció especial enfocada als abonats, que podran retirar entrades per veure el derbi català de la jornada a només 5 euros. Cada abonat podrà treure entrades de les seva graderia –mentre n'hi hagi de disponibles– presentant el seu carnet, durant la setmana les oficines del Nou Estadi. Els abonats infantils també tindran entrades per als seus acompanyants, però només de les graderies de gol. La idea és aconseguir que vagin a l'estadi més de 6.000 espectadors, per sobre dels 4.000 que hi van de mitjana. Després de rebre el Barça B, el Nàstic visitarà el Sabadell, una sortida propera que pot fer que, sobretot si l'equip grana derrota el Barça B, l'afició tarragonina s'hi desplaci en massa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)