Nàstic

L'estat de la gespa preocupa

Nàstic. El cos tècnic creu que les males condicions de la superfície del Nou Estadi perjudiquen el joc de l'equip i el club ja s'ha posat a treballar per solucionar-ho amb vista al tram final

Més enllà de la complicada situació en la taula, un altre dels aspectes que preocupa a Can Nàstic és el mal estat de la gespa del Nou Estadi. L'entrenador, Jorge D'Alessandro, creu que les condicions del terreny de joc condicionen el futbol dels seus i l'assenyala com una de les raons que expliquen que el rendiment del Nàstic sigui superior a domicili: “Som un equip tècnic, però ho demostrem més a camp contrari, on millorem el joc de societat. M'agradaria tenir una gespa millor, que el jugador no hagi de pensar en controlar la pilota, només en jugar. Patim si la superfície no està bé.”

El director general del club, Lluís Fàbregas, es va reunir ahir amb l'empresa responsable de tractar la gespa del Nou Estadi i espera que dissabte, després de dos caps de setmana sense partit, el seu estat hagi millorat. Dimarts, en la presentació de la mona del Nàstic, Fàbregas va afirmar que “el club treballa per tenir el camp en les millors condicions possibles”, i va afegir: “Crec que fins ara hem tingut una bona superfície, però hi ha petites deficiències que intentarem resoldre perquè els jugadors se sentin còmodes i puguin fer el seu futbol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)