Nàstic

El Nou Estadi ha de ser l'eix del ressorgiment grana

2a divisió A. Nàstic. La plantilla, amb la moral reforçada després d'encadenar dos triomfs, té clar que per mantenir-se en la pugna per salvar-se cal millorar el bagatge a casa (10 punts)

El Nou Estadi ha estat fins ara el feu més assequible de segona: hi han passat quinze equips i tan sols dos, el Sabadell i l'Elx, han tornat a casa amb les mans buides. La resta ha rascat sempre alguna cosa. Amb tot, el bagatge del Nàstic davant la seva afició està sent nefast: hi ha sumat 10 punts de 45 possibles. La consigna, doncs, és clara: canviar la tendència i començar a sumar de tres en tres a Tarragona. Per això, dissabte, contra el Barça B, no es pot fallar. De moral, després de les últimes dues victòries, no en falta. “Estem en un moment de confiança màxima”, afirma Rubén Pérez, que creu que ja va sent hora de donar alegries a la parròquia: “Ens hem de fer forts a casa i ho hem de fer ja, perquè la temporada que hem fet al Nou Estadi no ha estat bona”. De fet, els grana han sumat quatre punts més (14) a domicili que no pas davant l'afició.

El porter, a més, creu que l'equip ha demostrat en els últims dos partits que hi ha raons per pensar que es canviarà la dinàmica a casa, que és la pitjor dels últims anys a aquestes altures en termes absoluts, tot i que fa dos anys el percentatge de punts aconseguits al Nou Estadi respecte del total encara era pitjor (38,5 %). L'argument principal és que s'ha recuperat l'encert: “Hem guanyat 1-3 en els últims dos partits i això és símptoma de solvència i de que hi comença a haver confiança de cara a porta”. Un dels reptes que té l'equip, doncs, és mostrar aquest encert a casa, on cap jugador grana marca des del 29 de gener, en què Berry Powel transformar un penal contra l'Almeria.

LA CONSIGNA

“Ens hem de començar a fer forts a casa i ho hem fer ara”, diu Rubén Pérez

Contra el Barça B, repte pendent dels tres triomfs

Fa més de tres anys, el 4 de gener del 2009, el Nàstic va guanyar el Girona (3-0) i va encadenar tres victòries, després d'haver superat anteriorment el Xerez i el Sevilla Atlético. Des de llavors, però, el conjunt grana no ha tornat a vèncer tres partits consecutius. Un repte que aquest curs ja es va escapar contra el Guadalajara i que la plantilla espera assolir dissabte contra el Barça B. Rubén Pérez, de fet, es mostra convençut que així serà: “Portem tota la temporada buscant-ho i estem confiats que trencarem la ratxa i i farem realitat la fita de guanyar tres partits”. El porter, a més, creu que “una victòria donaria moltes opcions a l'equip, que es posaria de ple en la lluita per la salvació”, tot i que és conscient que el Barça B posarà les coses difícils: “Té jugadors boníssims i ben preparats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)