Nàstic

Estímuls per sortir-se'n

2a divisió A. Després de dotze jornades seguides, el Nàstic ja no ocupa la cua de la classificació i això, unit als últims bons resultats i a la resposta de l'afició, ha de servir de reacció, segons Xisco Campos

El Nàstic va acabar el 2011 penúltim i un cop va jugar el primer partit del 2012, al Nou Estadi contra el Múrcia (0-2), va caure altre cop a la cua de la classificació, la posició que més vegades ha ocupat al llarg de la temporada, amb un total de quinze, gairebé la meitat de les jornades disputades fins ara. De fet, només ha estat una jornada fora del descens, en la segona després d'empatar a Sòria. Aquest cap de setmana, però, gràcies al punt sumat contra el Barça B, el conjunt grana es va treure de sobre la llosa de ser el pitjor equip de la categoria, ja que va atrapar el Cartagena i el va superar en la taula, fent valer el “goal average” (0-0 i 1-3).

Ser últim o penúltim serveix de ben poc a efectes pràctics, ja que els llocs de salvació continuen lluny, a 8 punts, però el fet que el Nàstic, encara que de manera anecdòtica, ja no sigui el cuer, és una mostra més dels símptomes de clara millora dels grana en les últimes setmanes, en què han sumat set punts dels últims nou possibles. L'equip s'aferra a les seves possibilitats de salvar-se i com explica Xisco Campos, no veure's a baix de tot pot servir per esperonar-los encara més: “És un estímul positiu i sobretot els últims tres partits i la imatge de l'equip. Ens hem de quedar amb aquesta part, agafar tot el que sigui positiu per anar tots a l'una i intentar aconseguir l'objectiu.”

Ara, tot suma

El defensa de Binissalem també es va referir al paper que pot jugar l'afició d'aquí al final del curs i va recordar la bona resposta de la parròquia grana dissabte passat contra el Barça B: “L'altre dia al camp l'afició va estar molt bé, hi va haver una molt bona entrada i això també són coses que sumen i que ens han d'ajudar a lluitar fins al final.”

LES FRASES

No ser cuer és un estímul positiu i sobretot els últims tres partits i la imatge de l'equip; ens hem de quedar amb aquesta part
Contra el Barça B l'afició va estar molt bé, hi va haver una molt bona entrada i això també suma
Xisco Campos
DEFENSA DEL NÀSTIC

Una garantia darrere, jugui on jugui

X.S.

Xisco Campos va tornar a l'equip a mitjan del mes de febrer, després de la lesió al cinquè metatarsià del peu esquerre al camp de l'Alcoià, i va disputar 39 minuts contra el Numància en el partit de la seva reaparició. Des d'aleshores, només les targetes –va veure la cinquena groga de la temporada contra el Xerez– l'han allunyat dels esquemes de Jorge d'Alessandro, i sempre com a titular, completant els 90 minuts. Primer a l'eix de la defensa, on fins que es va lesionar el va utilitzar el tècnic argentí a causa de l'escassetat de centrals, i en les darreres setmanes, per la baixa per lesió de Sergio Juste, a qui ha pres el lloc, al lateral dret, la seva posició natural. Amb tot, Xisco Campos ja ha disputat un total de 19 partits –17 com a titular–, en els quals ha vist set targetes grogues. Tot i que no podrà igualar els 34 del curs passat, hi està molt a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)