Nàstic

El Nàstic confirma que no sap aprofitar les oportunitats

Encara a vuit punts. Sempre que els grana han tingut possibilitats d'enganxar-se de debò al tren de la permanència, han punxat

El Nàstic va confirmar dissabte a Sabadell, on va perdre per 1-0, que quan té possibilitats d'enganxar-se al tren de la permanència no ho aprofita. Aquesta jornada podia demostrar que la reacció de les últimes setmanes (set punts de nou) no era flor d'un dia, i, el que encara és més important, tenia l'oportunitat de situar-se a només cinc punts dels llocs de salvació, ja que el Guadalajara va tornar a ensopegar. Però no, el conjunt de D'Alessandro no va fer els deures quan podia haver donat un cop d'autoritat i superar fins i tot el Girona en la taula, i continua ara a vuit punts de la permanència amb només deu jornades per al final de lliga.

De totes maneres, no és cap novetat que els grana ensopeguin quan poden apropar-se a l'objectiu, sinó gairebé una constant en els últims mesos. En la jornada 24 el Nàstic no va passar de l'empat a casa contra el Numància (1-1). Si hagués guanyat, s'hauria situat a només quatre punts de la salvació. Tres setmanes després, quan ja era a nou punts, no va poder superar un rival directe, l'Osca (0-0), i es va haver de conformar retallant només un punt. El mateix que set dies després, quan va perdre contra un altre equip de “la mateixa lliga”, el Vila-real B (0-1), i també l'oportunitat d'apropar-se a sis punts de la llum. Ara, difícilment en tornarà a tenir alguna altra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)