Nàstic

Nàstic

Un reforç desaparegut

El davanter francès d'origen argentí, arribat en el mercat d'hivern, ha passat de comptar força a l'inici per a D'Alessandro a no anar ni convocat en els últims tres partits

El tècnic diu que té “problemes personals” i, com Orbegozo, encara no s'ha estrenat de cara a porteria

El Nàstic va fitxar en el mercat d'hivern dos davanters, Mikel Orbegozo i Hugo Bargas per cobrir així les posteriors baixes de Borja Viguera i Eloy Gila, que van marxar a l'Albacete i al Betis B respectivament, però cap dels dos s'ha consolidat en el conjunt grana. De fet, encara no s'han estrenat de cara a gol. I no pas perquè hagin tingut gaire competència, sinó més aviat el contrari, ja que poc després d'arribar ells, el pitxitxi de l'equip, Berry Powel (9 gols), es va lesionar de gravetat i posteriorment va ser apartat del club pel seu acte d'indisciplina. Que ni Orbegozo ni Bargas hagin rendit al nivell que s'esperava d'ells ho demostra un fet significatiu, i és que fins i tot el juvenil Juan Millán va arribar a ocupar el seu lloc a l'onze estant tots dos disponibles per al partit al Rico Pérez contra l'Hèrcules fa poc més de dues setmanes.

El cas més sagnant, ja que Orbegozo ja va tornar a jugar uns minuts diumenge passat a Sabadell després d'uns partits absent i de superar una petita lesió, és el de Bargas. El francès d'origen argentí va aterrar a Tarragona a finals del mes de gener, amb un gran cartell procedent de l'All Boys –abans havia format una parella letal amb Powel al De Graafschap holandès– i no va trigar a debutar amb la samarreta grana, ja que la mateixa setmana que va ser presentat ja va disputar 38 minuts a casa contra l'Almeria. La següent jornada, a Valladolid, ja va ser titular i va completar els 90 minuts, i després de dos partits absent, va tornar a l'equip jugant contra el Xerez, l'Osca i el Vila-real B de manera consecutiva. En total, cinc partits, tres com a titular i 289 minuts de joc acumulats. De cop, però, després de perdre's el partit de Cartagena per lesió, el punta de 25 anys va desaparèixer dels plans de Jorge d'Alessandro fins al punt ja no de no jugar, sinó de no anar convocat en els tres últims enfrontaments tot i estar disponible.

“Problemes personals”

Aquesta setmana, D'Alessandro va parlar del cas d'Hugo Bargas i va revelar que el jugador està passant darrerament per “problemes personals”, sense especificar de totes maneres de quin tipus. I tot i que no va assegurar que fos la causa de la seva nul·la participació en els últims partits, sí que va deixar entreveure que hi pot haver influït, ja que va afegir que es tractava d'un assumpte important. Tot i això, el tècnic grana no va tancar les portes a un possible retorn immediat d'Hugo Bargas a l'equip i va afirmar que “jugar depèn d'ell”.

5
partits
ha jugat Bargas des que va arribar a finals de gener com a reforç d'hivern. Tres com a titular i dos entrant des de la banqueta, acumulant un total de 289 minuts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)