Nàstic

Per provatures que no quedi

Diferents sistemes. Jorge d'Alessandro va preparar l'entrenament d'ahir amb diferents variants, fins i tot un 3-5-2, tot i que un 4-4-2 sembla l'opció més probable de cara al diumenge

Jorge d'Alessandro és conscient que empatar ara serveix de ben poc i per això cada cop treballa amb diverses variants que permetin a l'equip tenir més la iniciativa del joc, de cara a aquests propers compromisos. Ahir mateix, el tècnic argentí va arribar a provar un 3-5-2 durant una bona estona de la sessió preparatòria, tot i que l'opció més probable per al partit de diumenge contra l'Alcorcón és el 4-4-2 habitual, més habitual quan el tècnic va arribar al club.

Un dels factors que poden provocar aquest canvi és l'estil del proper rival, que com va recordar ahir Rodri, aposta per un joc més aviat vertical: “Serà un partit en què ells buscaran el joc directe i en què no ens deixaran jugar gaire, però ho intentarem.” El migcampista valencià va recordar que “en altres partits l'equip ha hagut de fer un altre futbol, però s'entra en una altra dinàmica i tocarà tenir el pes del partit”.

Sabent el desenllaç

El Nàstic rebrà diumenge l'Alcorcón sabent què hauran fet els seus rivals directes i depenent del que facin pot començar a jugar estant a 11 punts de la salvació, o tenir la possibilitat de situar-se a només 5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)