Nàstic

Un incendi descontrolat

La temporada del Nàstic ha estat un cúmul de despropòsits tant en l'àmbit institucional com en l'esportiu i, ara que la situació de l'equip ja és irreversible, tot plegat ha esclatat i alguns ja no es mosseguen la llengua

Semblava només una qüestió de temps que els mals que han assolat aquesta temporada el Nàstic, alguns dels quals ja vénen de lluny, acabessin per explotar algun dia. I la derrota a casa contra l'Alcorcón d'aquest diumenge ha estat el detonant. Amb l'equip a onze punts de la salvació, queda clar que ja ningú hi creu i una mostra van ser les declaracions, al final del partit, de Roberto Peragón, que va revelar que els jugadors no cobren des del gener, i va destapar així la capsa dels trons. El davanter madrileny va afirmar que el club no ha fet les coses de la millor manera i, encara que tingui part de raó, va encendre una metxa que ara sembla difícil que s'apagui d'aquí al final de lliga. I és que, de fet, tampoc va mentir el director general, Lluís Fàbregas, que no es va mossegar la llengua a l'hora de respondre-li i va valorar el pobre rendiment de l'equip, va comparar el pressupost i els resultats del Nàstic amb els d'altres equips i fins i tot va recordar els pobres números del mateix Peragón.

El Nàstic no ha fet bé les coses aquesta temporada. La planificació esportiva ja no va ser la més adequada a l'estiu i ben aviat es va comprovar. Onze jornades només va durar l'entrenador, Joan Carles Oliva, clau en la salvació del curs passat. Al mateix moment, també es va fer fora Nogués, i la direcció esportiva va quedar buida de poder. Pel que fa a altres esferes, el consell d'administració va dimitir en bloc fins a la celebració de la junta d'accionistes, que finalment es va celebrar al març. Tot plegat, va provocar una altra situació esperpèntica, amb Fernández encara com a president, tot i que a la pràctica no exercint com a tal, cosa que el va portar a dimitir pocs dies abans de la junta, que va servir només per nomenar Antoni Vallverdú president simbòlic.

L'hivern no millora res

Tot i el deute econòmic que arrossega l'entitat tarragonina –de 8,5 milions d'euros i provocat per la mala gestió anterior–, i que és el problema més greu que ha d'afrontar ara mateix, es va decidir intentar solucionar els mals de l'equip en el mercat d'hivern, però els resultats han estat nefastos. El pèssim rendiment de dos dels tres fitxatges, Orbegozo i Hugo Bargas, unit a la deserció del pitxitxi grana Berry Powel, l'únic que rutllava en atac, no ha fet més que augmentar els mals d'un equip sense rumb que Jorge d'Alessandro tampoc no ha sabut corregir.

... I LA RESPOSTA

Fàbregas va recordar els pobres resultats de l'equip i en concret també els del madrileny
Peragón va obrir foc dient que la plantilla no cobra i que espera que el club compleixi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)