Nàstic

La “llibertat d'expressió limitada” de la plantilla

Nàstic. Els jugadors grana prefereixen no parlar de les baixes que s'han donat últimament, però deixen entreveure el seu malestar

“Tinc llibertat d'expressió limitada. No en vull parlar per respecte a tothom, per respecte a mi i perquè no m'ocasioni cap conseqüència.” És el que va respondre ahir Álex Ortiz sobre la recent rescissió del contracte d'Arzu, que s'afegeix a les d'Hugo Bargas i Berry Powel, viscudes en els últims mesos. La plantilla del Nàstic prefereix no valorar explícitament aquestes sortides, malgrat que deixa entreveure que no hi està d'acord. Pere Mairata va donar una resposta similar a la d'Álex Ortiz: “No hi opino. Aquesta pregunta s'ha de fer a la persona idònia. Jo no sóc ningú per contestar. Tinc la meva opinió, però me la guardo. És una decisió del club, han arribat a una entesa i suposo que les dues parts estaven d'acord.” En qualsevol cas, el jugador mallorquí va donar a entendre que no és una decisió que consideri positiva per a l'equip: “Que marxin jugadors importants i que ens han donat coses s'ha d'acceptar, perquè això és futbol i la situació del club és complicada.” El tècnic grana, Jorge d'Alessandro, ja va assegurar dimarts que la baixa d'Arzu era una decisió més del club que no pas seva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)