Nàstic

El llistó no s'abaixa

Nàstic. L'equip grana accepta l'exigència creixent de l'afició i en el duel de demà a Còrdova intentarà fer un salt de nivell a camp contrari, on només ha guanyat un dels últims onze partits

El bon inici de lliga del Nàstic ha fet que, malgrat que acaba de pujar de segona B, l'afició es mostri exigent amb un equip que ocupa plaça de fase d'ascens a primera divisió. “L'afició ha vist que podem fer coses importants a segona A, i és normal que vulguin que sumem cada partit i estiguem al millor nivell”, va afirmar ahir el davanter Àlex López, que assegura que la plantilla es pren aquesta pressió afegida pel costat positiu, ja que considera que ells són els primers que s'exigeixen el màxim. A més, el davanter de Calafell, que ha recuperat la titularitat en els últims partits en detriment de Marcos, explica que estan en un molt bon moment i que tenen la sensació que poden guanyar “en qualsevol terreny de joc”. Iago Bouzón, per la seva banda, també accepta l'exigència creixent de l'afició, sobretot perquè assegura que els jugadors són els primers que sempre volen millorar i no es donen per satisfets, però recorda que la segona A “és una categoria amb partits molt igualats i molta competitivitat”. “Sempre sortim a proposar, volem ser protagonistes, però sovint el rival ho dificulta”, assenyala Bouzón.

El Nàstic vol mantenir el llistó alt que ell mateix s'ha col·locat en l'inici de lliga i espera aconseguir demà a la tarda un resultat positiu a camp contrari. Seria una demostració de força, ja que els grana visiten el Còrdova, segon classificat i que la temporada passada va jugar a primera divisió, i perquè guanyar a a fora no és mai fàcil. De fet, el Nàstic només ho ha aconseguit en un dels últims onze desplaçaments, si bé és cert que en molts ha empatat, com en els tres últims, sense anar gaire lluny. La temporada passada el Nàstic no va aconseguir la victòria en cap dels cinc últims partits a fora –a Elda, en els intranscendents duels de Xàtiva i Vila-real, i en la fase d'ascens a Osca i Oviedo– i aquesta temporada només ha guanyat en un dels sis partits jugats a camp contrari, comptant el de copa a Almeria. Va ser en la segona jornada, a Tenerife. “Sempre és important, no distingim entre casa i fora, ho veiem com una oportunitat més de continuar sumant”, afirma Bouzón.

LES FRASES

L'afició ha vist que podem fer coses importants a segona A, i és normal que vulguin que sumem en cada partit i estiguem al millor nivell
Estem molt bé i tenim la sensació que podem guanyar o puntuar en qualsevol terreny de joc
Àlex López
DAVANTER DEL NÀSTIC

Els records intensos de Bouzón

El jugador del Nàstic per a qui el partit de demà al camp del Còrdova serà més especial és Iago Bouzón, que va jugar les dues temporades anteriors en el club andalús. “Tinc moltes ganes de jugar-hi. Van ser dos anys molt intensos, sobretot el primer, ja que vam aconseguir l'ascens a primera 42 anys després. En guardo un gran record. En canvi, la temporada passada ja no va ser tan positiva per a Bouzón, que va tenir una lesió de llarga durada i que va veure com el seu equip acabava tornant a segona A. El central, consolidat com a titular, espera un partit complicat contra un equip que voldrà portar la iniciativa “per l'entitat que té, per la plantilla que ha confeccionat, perquè juga a casa i perquè vol tornar a primera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)