Barça

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Mercat. El club anglès paga la clàusula de rescissió de sis milions d’euros del davanter, que signa fins al 2030

Marc Guiu va ser anunciat oficialment ahir com a nou futbolista del Chelsea. L’entitat anglesa va pagar els sis milions d’euros de la clàusula de rescissió de l’atacant granollerí, que va passar la revisió mèdica dijous passat, 27 de juny, abans de signar un contracte amb el club londinenc de cinc temporades més una altra d’opcional, de manera que la seva vigent vinculació amb els blues podria allargar-se fins al 30 de juny del 2030.

La família i els representants de Guiu i el Chelsea feia temps que negociaven i el jugador s’havia compromès a donar una resposta als blues un cop finalitzés la temporada. L’entitat blaugrana li oferia un contracte de quatre anys a raó de dos milions d’euros bruts per curs més una sèrie de variables de fàcil assoliment, una proposta semblant a les que el club va presentar a Héctor Fort i Marc Casadó, que sí que van acceptar-les. No obstant això, l’oferta del Chelsea, que triplicava la quantitat esmentada –fet que torna a evidenciar que la lliga espanyola no pot competir econòmicament davant l’anglesa–, va seduir el davanter de divuit anys, autor de dotze gols amb el juvenil A i sis amb el filial.

Les dificultats intuïdes per Guiu per consolidar-se en el primer equip, tenint en compte la presència de Robert Lewandowski, afegida a aquesta llaminera proposta, han estat els factors decisius perquè el futbolista opti per sortir i posar rumb cap a la Premier League. El jugador ho veu com una oportunitat per fer un pas endavant en la seva carrera esportiva. Cal recordar que el Barça en cap cas li assegurava un lloc al primer equip i, en cas d’haver-se quedat, la idea era que continués tenint participació amb el filial.

D’aquesta manera, Guiu decideix posar fi a la seva etapa al Barça després d’haver disputat set partits amb el primer equip aquesta darrera temporada amb Xavi a la banqueta, en què va marcar dos gols; el dia del seu debut a la lliga a Montjuïc davant l’Athletic Club i contra l’Anvers belga en el darrer enfrontament de la fase de grups de la Champions League.

5+1

Guiu signa un contracte de cinc anys amb el Chelsea més un altre d’opcional

LLAMINER

El Chelsea triplica l’oferta del Barça, que era de dos milions d’euros bruts per curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona
 

El Chelsea oficialitza el fitxatge de Marc Guiu

Barcelona