Nàstic

Propòsit de reafirmació

Nàstic. L'equip grana visita Còrdova conscient de la dificultat de la cita però amb l'objectiu de confirmar les bones sensacions i aconseguir un triomf que li permetria mantenir-se en ‘play-off'

La d'avui és una oportunitat d'or i el Nàstic ho sap. El repte és majúscul, perquè toca visitar un escenari en què només l'Alcorcón ha aconseguit rascar alguna cosa, però és precisament això el que converteix la cita d'avui a Còrdova en una bona ocasió per reafirmar-se com a candidat a la batalla de les ambicions. Després de deu jornades, ja no hi ha casualitats, i si els tarragonins són a dalt és perquè tenen potencial. El tècnic que rebrà els grana, José Luis Oltra, ho té clar: “El Nàstic és dels típics equips que no cauran [de la part alta] perquè disposa d'arguments.” Serà qüestió, doncs, d'exhibir-los.

El Nuevo Arcángel, on el conjunt grana no ha guanyat mai en lliga, serà escenari d'un partit entre dos conjunts que volen expiar els pecats comesos la jornada passada, en què el Còrdova va caure a Mendizorrotza (3-2) i el Nàstic va empatar a Los Pajaritos, un resultat que es pot considerar positiu, ja que els grana van empatar a última hora després d'un partit gris. Per tornar cap a casa amb els tres punts i mantenir-se en zona de play-off, Vicente Moreno recuperarà una peça que ha guanyat pes i va ser baixa sis dies enrere: Sergio Tejera, que s'entreveu titular a la medul·lar. L'única baixa és la del lateral Gerard Valentín, encara no recuperat del tot. Tampoc no viatjaran a terres andaluses Mousa, Manolo Martínez, Fali, Gal Arel, Miguel Palanca ni Xisco Hernández, en aquest cas per decisió tècnica.

Si el Nàstic pot disposar de tots els efectius tret d'un, a Còrdova la situació és encara millor, ja que José Luis Oltra no té cap baixa. Tota la carn a la graella. A la rereguarda grana, doncs, se li pot girar força feina. I és que Iago Bouzón –torna a la seva última casa– i Pablo Marí hauran d'encarregar-se d'una de les parelles ofensives més temibles de la categoria: la que formen el romanès Florin Andone (4 gols) i l'experimentat Xisco Jiménez (2 dianes).

La gent pot pensar que l'inici del Nàstic és casual, però no caurà de la part alta; té arguments
José Luis Oltra
ENTRENADOR DEL CÒRDOVA
Hi anem a vèncer, però el rival és dels complicats: ve de primera i està en un bon moment, a dalt
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

“L'interès del Llevant ens ha d'afalagar”

El relleu a la banqueta del Llevant ha afectat aquesta setmana el
Nàstic, ja que el club granota va interessar-se per Vicente Moreno com a relleu de Lucas Alcaraz. L'operació no es va concretar –Rubi va ser l'escollit–, però el tècnic de Massanassa va parlar ahir d'aquest interès i
va voler compartir el mèrit. “Aquest tipus de situacions són afalagadores per a qualsevol entrenador, però això ha
de reforçar sobretot els jugadors, perquè s'ha donat gràcies al seu
treball i bon rendiment”, va dir Moreno, que va deixar clar que està a gust a Tarragona: “Jo no sóc de baixar-me del vaixell a meitat del camí; estic en un lloc on em sento molt valorat per tothom.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)