Nàstic

El preu de badar

2a divisió A. El Nàstic, sense pólvora, encaixa dos gols en dues errades defensives i ensopega a Còrdova

El preu de les errades augmenta a mesura que ho fa la categoria en què jugues. I a segona A, perdonar es paga molt i molt car. Que li ho diguin al Nàstic, que ahir tenia una bona ocasió per afermar aspiracions ambicioses i va acabar claudicant contra un Còrdova que, amb els atributs d'equip gran –idees clares, ofici i eficiència– va derrotar els de Vicente Moreno. Dues dianes en el primer temps, propiciades per una rereguarda tova, van impedir que els grana tornessin a Tarragona amb res a la butxaca més enllà de dues decepcions: perdre i sortir de la zona de play-off. Anar a remolc mai és bo i el Nàstic va haver de sofrir-ho des de l'inici del parit. I és que, quan només s'havien jugat cinc minuts el Còrdova va aprofitar la manca de tensió defensiva del conjunt grana per obrir la llauna en una acció totalment evitable. Stankevicius va servir de banda, cap defensa va refusar la pilota –Calavera va saltar a destemps–, i llavors va aparèixer Fidel per batre Manolo Reina. Canonada incontestable i mala peça al teler. Amb l'1-0 el Còrdova va fer d'equip poderós i va cedir la iniciativa al Nàstic, esperant-lo ben replegat i jugant amb el rellotge. Els tarragonins van tenir la pilota i van entrar per les bandes, però no van ser incapaços de generar ocasions. Mossa, amb una centrada que no va connectar ningú, i Álex López, amb una rematada de cap desviada, van ser els únics que van arribar a inquietar, per dir-ho d'alguna manera, Razak. L'eficiència va ser tota per als de casa, que de nou van aprofitar la falta de contundència de la rereguarda per ampliar l'avantatge (36'). En un contraatac de llibre, Florin va desbordar Iago Bouzón i Pablo Marí, que anaven amb dues marxes menys que el romanès, i no va perdonar davant de Manolo Reina. El panorama per a la segona part, gris per no dir negre.
Pólvora mullada
En el segon temps el Nàstic estava obligat a buscar el gol i, en el 48', Rayco va posar a prova per primer cop Razak, que va blocar sense problemes. Per mirar de reactivar l'atac, Vicente Moreno va anar fent entrar Xisco Muñoz, Emana i Marcos, però ni així. Els grana portaven la batuta, però el metrònom per tenir-ho tot sota control era a les mans del Còrdova. Així, el partit es va obrir, però els tarragonins van estar erràtics i van ser incapaços de fer perillar la victòria dels locals. Tot allò que podia sortir malament ho va fer, i la prova d'aquest fet són les dues millors ocasions que va tenir el conjunt visitant: una rematada de córner de Pablo Marí que Deivid va refusar sobre la línia de gol (60') i un xut als núvols de Xisco Muñoz (70'), que estava en posició franca per marcar. Res a fer.

CÒRDOVA 2 NÀSTIC 0

CÒRDOVA: Razak; Stankevicius, Rodas, David, Cisma; Pedro Ríos (Nando, 78'), Luso, Markovic, Fidel; Xisco (Jean Pineda, 66') i Florin (Gálvez, 89'). NÀSTIC: Manolo Reina; Calavera, Iago Bouzón, Pablo Marí, Mossa; Tejera, Rocha; Jean Luc, Rayco (Xisco Muñoz, 59'), Naranjo (Emana, 61'); i Álex López (Marcos, 66'). GOLS: 1-0 (5') Fidel. 2-0 (36') Florin. ÀRBITRE: Piñeiro Crespo. T.G.: Als locals Stankevicius i Razak; i als visitants Rocha, Mossa, Calavera i Tejera. PÚBLIC: 15.500 espectadors.
En el primer temps hem tingut encert i hem fet mal als espais. Després hem controlat el partit
José Luis Oltra
entrenador del còrdova
Hem acaparat la pilota, però això no és suficient. Hem estat millor que a Sòria
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El Còrdova ha estat millor definint i ha marcat dos gols en dues no-ocasions, però quant a joc nosaltres hem estat superiors

Vicente Moreno aposta de nou pel 4-2-3-1

El tècnic del Nàstic va restablir ahir l'habitual 4-2-3-1 després d'haver jugat amb un 4-3-3 en les darreres tres jornades, un canvi que no deixa de reflectir les alternatives que té el tècnic depenent del context i del rival al qual s'enfronta. El principal beneficiat del canvi en el dibuix va ser el mitjapunta Rayco, que va tornar a l'onze després d'haver estat suplent la jornada passada a Los Pajaritos. Molina, en canvi, no va tenir minuts, ja que el doble pivot el van formar David Rocha i Sergio Tejera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)