Nàstic

Sense la peça bàsica

Nàstic. David Rocha, que fins ara no s'ha perdut ni un sol minut en la lliga i que, comptant el curs passat, encadena 17 partits complets, serà baixa per sanció diumenge contra l'Osca

El Nàstic tindrà una baixa sensible en el pròxim partit de lliga, diumenge a la tarda al Nou Estadi. És evident que no hi ha jugadors insubstituïbles i que la plantilla grana és llarga i té alternatives, però si el futbolista que no pot jugar ha disputat fins ara tots els minuts de la lliga, un mínim de preocupació segur que hi és en el cos tècnic de l'equip tarragoní. Es tracta de David Rocha –una peça bàsica per a Vicente Moreno des que el tècnic valencià es va fer càrrec del Nàstic a segona A–, que a Còrdova va veure la cinquena targeta groga. Comptant els partits de la temporada passada, el mig centre extremeny encadena disset partits jugats des del primer fins a l'últim minut. A més dels onze d'aquesta lliga, cal comptar-ne sis de la recta final de la campanya passada, tots clau, sobretot els de l'eliminatòria decisiva d'ascens contra l'Osca. Anant una mica més lluny, Rocha ha participat en els 28 últims partits de lliga del Nàstic, 24 dels quals els ha disputat sencers. El jugador extremeny és un dels tres futbolistes del Nàstic que en aquesta lliga encara no s'han perdut ni un sol minut. El porter Manolo Reina i el central Pablo Marí ho podran continuar sent si, com és previsible, juguen diumenge contra l'Osca.

Vicente Moreno assegura que no està preocupat per l'absència de David Rocha, ja que afirma que té diverses alternatives a la plantilla. De fet, fins a cinc mig centres han jugat fins ara al costat de Rocha a la medul·lar: Manolo Martínez, Gal Arel, Fali i Xavi Molina, que són de tall defensiu, i Sergio Tejera, un migcampista de creació. El més probable és que Tejera, titular últimament, jugui d'entrada contra l'Osca, ja que és el que té un perfil més similar al de Rocha i el que millor pot portar les regnes del joc dels tarragonins. Per guardar-li les espatlles, Vicente Moreno té més alternatives. Xavi Molina, que ha jugat dos partits últimament –quan l'entrenador valencià ha introduït la variant del triple pivot–, és qui té més números per completar el mig centre grana, tot i que no es pot descartar la participació de Gal Arel.

PARELLES

El tècnic ha utilitzat fins ara cinc jugadors al mig centre al costat de Rocha

INTOCABLE

L'extremeny ha participat, des del curs passat, en els últims 28 duels, 24 sencers

RECANVI

Moreno no hi veu cap problema ja que assegura que té diverses alternatives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)