Nàstic

Un altre recurs a punt

Nàstic. Miquel Palanca, fitxat per ser decisiu en atac, deixa enrere els problemes físics i, després de debutar com a titular amb jugades determinants, espera guanyar protagonisme

Miquel Palanca va debutar diumenge com a titular amb el Nàstic i va ser decisiu en la primera meitat, en què els grana van fer els dos gols de la victòria contra l'Osca (2-0). En el primer gol va fer una assistència precisa a Emana i, en el segon, va rebre una passada del camerunès, va penetrar a l'àrea i va fer un xut que el porter Leo Franco va desviar als peus de Jean Luc, que va marcar. L'extrem dret tarragoní va arribar a l'estiu al club de la seva ciutat per ser decisiu en atac, però fins diumenge no ho havia pogut ser en la lliga, en gran part a causa dels problemes físics que l'han afectat en els dos primers mesos i mig de la competició. Només havia disputat 54 minuts en la lliga en les onze primeres jornades quan en la dotzena, diumenge, va ser titular.

“Al principi semblava que només era una contractura que al cap de dos o tres dies estaria, però no se'm curava. Ho he passat malament ja que és dur veure que les setmanes passen i no acabes de trobar-te al cent per cent. Amb molt de treball ara puc dir que em sento molt bé i només vull mirar endavant”, afirma Palanca, content de sentir-se bé físicament i d'estar a la total disposició de Vicente Moreno. L'exjugador de l'Elx i el Numància, entre altres equips, agraeix al tècnic que diumenge confiés en ell, i està satisfet per haver aprofitat l'oportunitat amb una bona actuació, amb accions decisives. “Els atacants necessitem marcar, participar en els gols, per veure que el treball dóna fruits”, afirma Palanca, amb ganes d'aportar moltes coses a l'atac grana. El tarragoní és conscient que s'espera molt d'ell, sobretot per la seva experiència de sis temporades en la categoria de plata i per haver debutat, encara que només fos de manera efímera, amb l'Espanyol i el Real Madrid a primera divisió. Palanca, de 27 anys, es veu en un bon moment per continuar progressant en la seva carrera. En les dues accions decisives contra l'Osca, l'extrem tarragoní es va compenetrar molt bé amb Achille Emana. “Quan té el dia, és molt fàcil entendre's amb ell. El necessitem molt, esperem que sigui el principi d'un Emana que enlluerni”, va afirmar Palanca.

LES FRASES

Ho he passat malament ja que és dur veure que les setmanes passen i no acabes de trobar-te al cent per cent. Ara em sento molt bé
Els atacants necessitem marcar, participar en els gols, per veure que el treball dóna fruits
Miquel Palanca
EXTREM DEL NÀSTIC

Dos gols en la copa

El millor moment d'aquesta temporada per a Palanca va ser en la copa, ja que Vicente Moreno li va donar l'oportunitat de ser titular en l'eliminatòria contra el Girona, el 9 de setembre. El tarragoní, que va jugar tot el partit i la pròrroga, va marcar els dos gols del seu equip, el primer al final de la primera meitat i el segon poc abans del final del partit, i just abans del 2-2 dels gironins. A més, va marcar el llançament definitiu en la tanda de penals. Els dos gols, però, no li van valer la titularitat en els partits següents. Va sortir en la segona part contra l'Elx i el Mallorca i després va començar a tenir problemes físics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)