Nàstic

El capità perd pes al camp

Nàstic. Xisco Campos, que ha jugat un mínim de 30 partits per temporada des que va arribar fa cinc anys al club tarragoní, només ha participat aquest curs en cinc de les dotze jornades

Des que va fitxar pel Nàstic l'estiu del 2010 a segona A, Xisco Campos està acostumat a tenir molta continuïtat a l'equip grana. En les cinc temporades anteriors, el defensa mallorquí, constant i regular, ha disputat un mínim de trenta partits en cada una. Aquest curs, en canvi, no és titular habitual i només ha participat en cinc de les dotze jornades de lliga disputades. Va debutar en la tercera jornada, contra el Girona, substituint, poc després del descans, el lesionat Gerard Valentín, que és qui va començar la temporada com a titular al lateral dret. Xisco Campos va jugar els tres partits següents com a titular en aquesta posició, però en el tercer, a Valladolid, va ser substituït en el descans per Jordi Calavera. El jove defensa, amb fitxa del filial, va ser el titular en les cinc jornades següents fins que Vicente Moreno va prescindir d'ell diumenge passat contra l'Osca–va jugar amb la Pobla– i va confiar un altre cop en el capità, que va tornar a l'equip després de cinc partits sense jugar. Moreno utilitza, de moment, Xisco Campos com una alternativa per al lateral dret, tot i que fins ara al Nàstic ha jugat sobretot de central. A l'eix de la defensa, però, el tècnic prioritza Iago Bouzón, Pablo Marí i Xavi Molina.

“He estat molt temps titular, però cal respectar les decisions del tècnic. Intento donar la meva millor versió cada dia, però és el tècnic el que decideix”, afirma Xisco Campos, que recorda que el Nàstic té una plantilla llarga en què tots els futbolistes rendeixen. Malgrat els canvis que sovint introdueix Moreno a l'equip, Xisco Campos assegura que “tothom rendeix i el nivell de l'equip no disminueix”. Xisco Campos espera mantenir la titularitat diumenge a la tarda al camp de l'Oviedo. La plantilla grana coneix bé l'equip asturià, ja que ha canviat poc des que s'hi van enfrontar en l'eliminatòria pel títol de segona B al juny. “Té molta rematada i pólvora en atac. Haurem d'estar concentrats al màxim en defensa”, diu el mallorquí.

Intento donar la meva millor versió cada dia, però el tècnic decideix i s'ha de respectar. A més, la plantilla és llarga i tothom rendeix bé
L'Oviedo té molta rematada i pólvora en atac. Haurem d'estar concentrats al màxim en defensa
Xisco Campos
DEFENSA DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)