Nàstic

Millorar a fora, més un repte que una necessitat

Nàstic. El conjunt grana mirarà de trencar demà a Oviedo la dinàmica a domicili, on els tarragonins encadenen cinc jornades sense guanyar

El Nàstic visitarà demà el Carlos Tartiere instal·lat en una còmoda quarta posició. L'inici de lliga del conjunt de Vicente Moreno, doncs, no podria haver estat més postiu, tot i que el llistó que es marca el mateix equip és alt i el repte és continuar millorant. En aquest aspecte, si hi ha un punt que cal polir, és el rendiment fora del Nou Estadi. En l'exigent segona A, gairebé tothom pateix lluny de casa, i la diferència de rendiment del Nàstic depenent de l'escenari és remarcable. Havent jugat el mateix nombre de partits com a local i com a visitant, els grana, que fa cinc jornades que no guanyen a domicili, han aconseguit 13 punts i 6 respectivament. Vaja, que les prestacions a Tarragona es multipliquen per dos.

“Fora de casa som un conjunt difícil de batre i hem perdut poc [una victòria, tres empats i dues derrotes], però ens falta alguna victòria”, va dir en la prèvia de l'Oviedo-Nàstic Moreno, que creu que cal relativitzar: “Hi ha equips que estan pitjor que nosaltres en aquest aspecte, però aquí sempre tenim l'exigència i la il·lusió de millorar, i això és el que esperem fer en el pròxim partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)