Nàstic

Somriure lluny de casa

Nàstic. L'equip grana visita l'exigent estadi de l'Oviedo amb l'objectiu de millorar els seus números a camp contrari i afermar-se, amb una victòria, a la zona noble de la classificació

Cinc mesos enrere, el Nàstic i l'Oviedo es van veure les cares per partida doble per determinar qui seria el campió absolut de segona B. Amb els dos conjunts ja ascendits i els jugadors pensant més en les vacances que no pas en una competició descafeïnada, el conjunt asturià va imposar la seva llei. Avui els dos equips es tornen a veure les cares en un matx en què Vicente Moreno vol la revenja. El tècnic del Nàstic, ambiciós com els seus homes, espera reprendre el bon camí lluny del Nou Estadi, on sumar de tres en tres està costant Déu i ajuda, fet que permetria als tarragonins mantenir-se a la zona noble de la classificació. Els grana estan despertant il·lusió, i canviar la tendència a camp contrari permetria pensar en clau grandiloqüent.

Cal anar a pams i per millorar el bagatge com a visitant, el Nàstic hauria d'aconseguir una victòria en un escenari exigent: el Carlos Tartiere. Allà hi esperà un rival tant complicat com necessitat de bons resultats, ja que després d'una gran arrencada, els asturians travessen un petit sot de resultats (1 punt de 9) que els ha allunyat un xic de la zona noble. Val a dir, això sí, que en una lliga de distàncies mínimes, la diferència entre estar a dalt i estar a baix la marca guanyar o perdre un partit. El Nàstic mateix s'ho pot aplicar. Els grana, en tot cas, arriben al partit d'aquesta tarda en un estat anímic d'allò més positiu, ja que diumenge passat van retrobar-se amb la victòria després de dues cites que no van acabar del tot bé. El triomf contra l'Osca, un altre nouvingut a la categoria, ha de donar als de Vicente Moreno raons per creure que obtenir una victòria com a visitants no és tan difícil. Amb vista a aquesta cita, això sí, el tècnic valencià no podrà comptar amb un dels homes més destacat de les últimes setmanes, Sergio Tejera, que ha de complir sanció –tornarà en el seu lloc Rocha–. Tampoc no podrà jugar, ja que no acaba de fer net de la seva lesió, el lateral dret Gerard Valentín, de manera que Xisco Campos ocuparà de nou aquesta posició. L'onze, de fet, tindrà pocs
canvis.

L'AVANTMATX

L'Oviedo té un gran potencial social, econòmic i esportiu. Serà normal si lluita per coses grans
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El Nàstic ha canviat poc respecte al curs passat i està fent les coses molt bé. Això sí, el tenim a només un triomf
Sergio Egea
ENTRENADOR DE L'OVIEDO

Alertats pel nivell ofensiu de l'Oviedo

A l'hora d'analitzar el rival, Vicente Moreno va deixar molt clar que tocarà suar la cansalada per aconseguir quelcom positiu. El tècnic grana va elogiar sobretot el nivell que té l'Oviedo a la punta de llança. “Es tracta d'un equip important de la categoria, amb homes de nivell i amb un potencial ofensiu dels més poderosos de segona A”, va advertir l'entrenador valencià, que va afegir: “Haurem d'estar a un nivell de concentració excel·lent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)