Territorial

Álamo dóna vida al Girona

Divisió d'honor juvenil. Dos gols del lateral a les acaballes serveixen perquè els de Robert Vila superin un rival directe i surtin del descens

El Girona afrontava un partit vital a Son Malferit en la seva lluita per la permanència i els de Robert Vila van poder tornar de Mallorca amb tres punts al sarró. Contra l'Atlètic Balears, un rival directe, als de Robert Vila els va costar trobar la línia de joc que havien ofert contra l'Espanyol i la Damm les últimes setmanes, i van haver d'esperar als últims minuts per capgirar el resultat i obtenir la victòria. Els gironins no van saltar al camp amb la intensitat que requeria l'enfrontament en la primera part i ho van pagar car. Els balears, en canvi, van ser conscients de la importància del matx des del primer minut i van jugar amb més força. A través de les segones jugades –es van endur totes les pilotes dividides– i l'estratègia, els locals van crear molt perill a la porteria de Pol, tot i que no van obtenir el premi fins al 45', quan Àlex Gómez va rematar un córner al fons de la xarxa. La segona meitat va ser una altra història. El Girona es va despertar, va mostrar la seva millor versió. Els gironins, però, no van estar encertats de cara a porteria i van haver de patir de valent fins que Álamo va aparèixer en el tram final. El lateral primer va aprofitar un rebot dins l'àrea per fer l'empat (85'), i ja en el 90' va donar els tres punts amb el cap.

ATL. BALEARS 1 GIRONA 2

ATLÈTIC BALEARS: Pau, Sandro, Patxi, Mikel, Blay, Rafa (Dani, 90'), Capellà (Sergi, 64'), Josef, Flaqué, Àlex Gómez i Latorre (Martorell, 87'). GIRONA: Pol, Guillem, Mario, Caste (Abde, 59'), Álamo, Sala (Torres, 54'), David, Blay, Labiano (Mas, 46'), Bargalló i Pimentel (Joel, 46'). GOLS: 1-0 (45') Àlex Gómez. 2-1 (85') Álamo. 1-2 (90') Álamo. ÀRBITRE: Guillermo Cuadra. T.G.: als locals Patxi i Mikel; i als visitants Caste i Mas.