2a divisió FEF

L'exhibició de l'any

Per treure's el barret. El Lleida, en plena crisi d'impagaments, va protagonitzar diumenge la major golejada visitant (0-6) de les últimes set temporades en tots els grups de segona B

El Lleida va tornar diumenge de Palma amb un somriure d'orella a orella. Els blaus acabaven de protagonitzar contra l'Atlètic Balears la major golejada a camp contrari dels últims anys en tots els grups de segona B. L'últim cop que un equip va aconseguir un resultat així va ser fa set temporades (2008/09), en què l'Alcorcón també va etzibar un 0-6 al Leganés. Poca broma. El resultat és històric per als blaus, sobretot si es té en compte el moment en què arriba: en plena crisi d'impagaments, amb la plantilla denunciant que està deixada de la mà de Déu.

“En l'escalfament ja es palpava alguna cosa diferent, una espècie de ràbia, i després tot va sortir rodó, estem eufòrics i molt contents tenint en compte tot el que estem patint”, deia després del partit a Son Malferit Marc Martínez, que com la resta de la plantilla defensa el tècnic Imanol Idiakez davant les acusacions que va fer a la directiva del club la setmana passada. El mig denuncia el mateix abandonament: “Aquí hi ha un grup increïble, senzill i humil, el millor que m'he trobat mai, i que es vulgui trencar això és una llàstima. Nosaltres, en tot cas, estem intentant que no es trenqui tot amb el poc que queda, i el que acabem de fer n'és una bona mostra.”

Precedents amb la Unió

La de diumenge és la golejada més àmplia a domicili en el curt temps de vida del Lleida Esportiu. L'antiga Unió Esportiva, però, ja va marcar algunes golejades similars a segona B. La més recent, el curs 2006/07, va ser un 1-6 a Oriola. La temporada 1989/90, en què l'equip va aconseguir l'ascens, ja va marcar un 0-6 al Barbastre i un 1-6 al Fraga. Llavors, això sí, els de la Terra Ferma jugaven al grup del nord, com tres temporades enrere.

Històric de 2a B
Poli Ejido - Lorca Atl.
0-14 (*)
Temporada 2011/12 (*) El marcador no va ser vàlid per irregularitats en els locals
Daimiel-Getafe
0-8
Temporada 1987/88
Isla Cristina-P. Almeria
0-8
Temporada 1998/99
Daimiel-Plasencia
2-9
Temporada 1987/88
Zalla-Real Sociedad B
0-7
Temporada 2005/06
Al grup català
Ieclà-Eldenc
0-7
Temporada 1990/91
ATL. BALEARS- LLEIDA
0-6
TEMPORADA 2015/16
Manacor-Ieclà
0-6
Temporada 1990/91
Gavà-Figueres
1-6
Temporada 1998/99
Palamós-Nàstic
1-6
Temporada 2003/04
Oriola-UE Lleida
1-6
Temporada 2006/07
Dades de Cristian Garcia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció