Girona

El Manchester City, a Montilivi

De visita. Dos representants esportius del club anglès, que té cedits Maffeo, Rubén Sobrino i Lejeune, van ser ahir a l'estadi

L'entrenament que el Girona va fer ahir al matí, entre el camp annex i l'estadi de Montilivi, va ser seguit amb detall per dos membres de l'estructura del Manchester City, club que té oberta una connexió amb el Girona a través de la cessió de Pablo Maffeo, Rubén Sobrino i Florian Lejeune. Fergal Harkin, responsable d'operacions de scouting i captació del City, i Brian Marwood, màxim responsable del planter, fan seguiment dels jugadors que el seu club té cedits.

Harkin, exjugador irlandès, i Marween, exjugador i tècnic anglès, són càrrecs de màxima responsabilitat de la City Football Academy que ha desenvolupat el club cityzen. Tots dos van fer una visita a l'estadi i van conversar amb el director esportiu, Quique Cárcel: el director general, Ignasi Mas-Bagà, i el president, Delfí Geli. Els dos representants del club anglès van veure tot l'entrenament i van tenir després un contacte directe amb els jugadors que juguen a Montilivi cedits pel City. A Maffeo, ja el coneixien de la seva etapa a Anglaterra, però Lejeune i Sobrino van arribar cedits a Girona sense ni passar per Manchester. El club anglès també havia cedit al Girona Chidiebere Nwakali, tot i que el nigerià va marxar fa unes setmanes a Noruega per mirar de trobar-hi les oportunitats que no va tenir a Montilivi.

CONTACTE DIRECTE

Fergal Harkin i Brian Marwood, ahir a Girona, fan seguiments dels cedits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)