OK Lliga

El Reus fa saltar la banca

Hoquei sobre patins. L’equip de Jordi Garcia assalta el Palau amb la màgia de Julià, l’encert de Ballart i l’esforç col·lectiu, i jugarà la final contra el Deportivo Liceo, botxí del Noia Freixenet

Barça 3 Reus 4

BARÇA:Egurrola, Pascual, Pau Bargalló, Hélder Nunes i Rodrigues -equip inicial-; Alabart, Panadero, Roca i Llorca.REUS VIRGINIAS:Ballart, Aragonès, Julià, Rojas i Compagno -equip inicial-; Giménez, Salvat i Gelmà..GOLS:0-1 (15’) Julià, de falta directa. 1-1 (20’) Bargalló. 2-1 (28’) Alabart. 2-2 (30’) Salvat. 3-2 (33’) Bargalló, 3-3 (33’) Julià, de falta directa. 3-4 (44’) Julià, de falta directa.ÀRBITRES:R. Fernández i D, Villar. Blava a Pascual i a Julià.FALTES:11 del Barça i 13 del Reus.

Deportivo Liceo 4 Noia 2

DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Carballeira, Torres, Roberto di Benedetto i Adroher -equip inicial-; Àlex Rodriguez, M. Grau i Oruste.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Jordi Bargalló, Mitjans i Pujadas -equip inicial-; Costa, Salvadó i Joseph.GOLS:1-0 (14’) Rodríguez. 2-0 (15’) Oruste. 3-0 (26’) Roberto. 4-0 (34’) Adroher, de falta directa. 4-1 (36’) Bargalló. 4-2 (37’) Pujadas.ÀRBITRES:M. Díez i J. sánchez.FALTES:18 del Liceo i 13 del Noia

El Reus Virginias va fer història ahir al Palau Blaugrana superant el Barça amb un triomf èpic (3-4) basat en la màgia de Marc Julià, l’encert del porter Càndid Ballart i l’esforç i la intensitat col·lectives, i jugarà la final de l’OK Lliga contra el Deportivo Liceo, que va vèncer el Noia Freixenet per 4-2. El lideratge de Pau Bargalló –dos gols i una assistència– no va ser suficient per superar els del Baix Camp en el cinquè partit de la sèrie. El Barça, que havia guanyat les vuit últimes lligues seguides, queda eliminat en el darrer partit de la carrera esportiva d’Aitor Egurrola, que va viure un final cruel amb llàgrimes als ulls. Els jugadors dels dos equips li van fer un passadís al final del partit. L’equip blaugrana havia guanyat les últimes nou lligues jugades amb play-off (2000/01 a 2008/09). L’últim play-off que havia perdut era la final contra l’Igualada (1996/97).

El Reus va començar molt bé, intens, ordenat i seguint el full de ruta que li permetés jugar un partit lent i estructurat. Una blava a Pascual per una falta a Aragonès va encendre el duel. Julià va batre Egurrola –titular perquè Sergi Fernández es va aixecar amb febre tot i que era a la banqueta– en la directa (0-1). El gol, però, va tenir un efecte contraproduent per als del Baix Camp, que van perdre absolutament la possessió. El Barça, que va fer un pas endavant i cada vegada generava més perill. Bargalló, magistral, va marxar per darrere de la porteria i va culminar l’empat aixecant i picant (1-1). Pascual va estavellar la bola al travesser. Bargalló no va marcar la directa a sis segons de la botzina final –10a del Reus–. Els jugadors de Jordi Garcia van acabar demanant l’hora.

Bargalló, un altre cop decisiu, va veure desmarcat Alabart, que va afusellar Ballart (2-1). El Reus, però, va empatar de seguida gràcies a la perseverança dins del quadre de Salvat, que va desviar una bola que va acabar entrant plorant després de tocar en Pascual. Bargalló va replicar amb una altra jugada de pitet (3-2). Blava a Rodrigues, i el Reus, en una altra falta directa del mag Julià, va empatar quan només havien passat 41 segons (3-3). Ballart va aturar la directa a Rodrigues (36’) per blava a Julià. El Barça va cometre la desena a 5:49. Julià es va preparar de seguida. Edu Castro va moure fitxa: Sergi Fernández. Julià va canviar el mètode i va clavar un golàs estratosfèric amb un toc subtil (3-4). Castro va ordenar atac de cinc sense porter a 1:11 del final i el Reus va embogir amb el so de la botzina.

El Noia, per la seva banda, es va hipotecar en la primera part. Un cacau de Rodríguez i un gol d’Oruste li van posar les coses complicades. El 3-0 de Roberto di Benedetto, protestat, va acabar de posar difícil el partit per als de Pere Varias. Adroher, brutal, va fer el 4-0 de falta directa. Jordi Bargalló va marcar el 4-1 i Roc Pujadas va fer el 4-2 a 3 minuts del final, però ja no va tenir temps de revertir la situació. La sèrie final arrencarà divendres vinent a la pista del Liceo i el segon partit es jugarà diumenge al mateix escenari.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)