Hoquei sobre herba

Se suspenen les lligues sense campions ni descensos

Hoquei sobre herba. L’Atlètic Terrassa, com a primer en el moment de la suspensió, i el RC Polo, com a campió de copa, jugaran la pròxima edició de l’Euro Hockey League

La comissió delegada de la Federació Espanyola d’Hoquei Herba ha decidit suspendre totes les lligues corresponents a la temporada 2019-20, sense nomenar campions i sense descensos. Pel que fa a les places europees, s’ha tingut en compte les classificacions de la lliga en el moment de la suspensió i, per tant, l’Euro Hockey League masculina la jugaran l’Atlètic Terrassa, com a primer classificat, i el RC Polo, com a campió de la copa del Rei, i la femenina, el Club de Campo, mentre que l’EuroHockey Club Trophy la disputarà el Complutense, com segon classificat, ja que el Club de Campo també va guanyar la copa. Per determinar els ascensos, s’ha fixat el mateix criteri i el curs vinent el Línia 22, de Terrassa, i el Giner de los Ríos, seran equips de divisió d’honor masculina, i el RS Tenis i el RC Jolaseta, de la Lliga Iberdrola. Aquestes lligues tindran provisionalment dotze equips i el curs següent, el 2021-22, tornarien a ser deu. D’altra banda, el títol de lliga de la temporada vinent es resoldrà amb una final a quatre directa que es disputarà en un mateix cap de setmana.

ASCENS

El Línia 22 puja a divisió d’honor, que el curs vinent tindrà dotze equips
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)