Més esport

Nadal, Osaka i el Bayern de Munic s’enduen els Laureus

El tennista balear Rafa Nadal, la també tennista japonesa Naomi Osaka i el campió de futbol alemany Bayern Munic, vigent campió d’Europa, han rebut avui els Premis Laureus 2021 com a millors esportistes masculí i femení, i millor equip, en una gala celebrada de manera virtual a Sevilla.

A la vintena segona edició d’aquests guardons, marcada per la pandèmia de la Covid-19 que ha impedir la presència dels candidats i també de públic, l’Acadèmia Laureus ha reconegut els mèrits més excel·lents de 2020 en l’esport mundial i també ha distingit al nord-americà Patrick Mahomes (futbol americà) com a millor esportista revelació i a l’snowboarder canadenc Max Parrot en l’apartat de millor reaparició de l’any.

Nadal ja havia guanyt el premi el 2011, i va ser felicitat per estrelles com el futbolista argentí Leo Messi, el jugador de bàsquet Pau Gasol i dues llegendes del tennis i de golf com la txeca Martina Navratilova i el sud-africà Gary Player.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)