Més esport

Toni Bou i Aina Cid reben els premis als millors esportistes del 2020

Joan Laporta recull el premi al millor equip al Barça femení i assegura que el club mantindrà l’aposta per les campiones d’Europa

Toni Bou (34 anys, Piera) i Aina Cid (26 anys, Amposta) han rebut aquest vespre els guardons als millors esportistes catalans del 2020 en la Festa de l’Esport Català organitzatda per la UFEC a l’auditori Axa de Barcelona. Bou, lesionat, ha agraït el premi des del seu domicili. En l’última temporada va arribar als 28 títols mundials de trial, un rècord mai vist en aquesta modalitat. Ell mateix ha dit que arribarà just a l’inici del mundial d’aquest any.

Cid, per la seva banda, va ser subcampiona d’Europa de rem en el dos sense timoner i aspira a guanyar una medalla en els Jocs de Tòquio. En l’acte d’aquest vespre ha recordat que de petita va començar fent ballet i que va ser per l’afició que tenia el seu pare per aquest esport que va dur-la a provar-lo.

El Barça femení, recent campió de la Champions, ha estat reconegut com el millor equip de la temporada 2019/20, abans d’assolir l’èxit de fa uns dies. El president del club, Joan Laporta, ha rebut el guardó assegurant que el club mantindrà l’aposta per la secció. “Som més que un club també per coses com aquesta”, ha manifestat.

La gran ovació de la nit ha arribat en l’homenatge a Josep Lluís Vilaseca. El seu fill, Jordi, ha rebut un record pòstum en un escenari amb la presència dels set secretaris generals de l’Esport que el van succeir.

El millor entrenador ha estat David Martín, seleccionador espanyol de waterpolo, que va conduir un equip format sobretot per jugadors catalans a la final de l’europeu. També ha recollit un guardó especialment simbòlic Víctor Tomàs (handbol), que el 2020 deixava l’handbol professional. Ell mateix ha recordat que en els inicis de la seva carrera va rebre el premi revelació en la mateixa festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)