Més esport

Xevi Masachs, nou director de L’Esportiu

Comunicació. Agafa el relleu de Toni Romero, que s’incorpora a El Punt Avui com a director adjunt

El consell d’administració d’Edicions Abril 2019 SLL, empresa editora de L’Esportiu, ha nomenat Xevi Masachs director de la publicació en substitució de Toni Romero, que ha ocupat el càrrec des del 18 de març del 2018 i que s’incorpora a El Punt Avui com a director adjunt.

Xevi Masachs i Peracaula (Amer, 1979) és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (1997-2001). Redactor de la secció d’esports d’El Punt Avui des del 2001, el 2003 es va incorporar a El 9 Esportiu, a la secció de futbol català. Autor del llibre El Girona Futbol Club, de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona, i membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha col·laborat en les transmissions del Girona a RAC1. Cap de redacció de l’àrea de Barça i Futbol de L’Esportiu, ara n’assumeix la direcció.

Xevi Masachs és el cinquè director del diari des del naixement d’El 9, fa vint anys. El primer va ser Jordi Grau, que va dirigir El 9 els anys 2002 i 2003. Li va agafar el relleu Pep Riera, director entre el 2003 i el 2011. El tercer director va ser Emili Gispert, entre el 2011 i el 2018, amb el canvi de capçalera l’abril del 2015. Gispert va cedir el testimoni a Toni Romero el març del 2018.

La direcció periodística de L’Esportiu la completen Jordi Camps i Joan Martí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)