Futbol sala

El Barça remunta impulsat per Lozano i elimina l’Inter

Futbol sala. Aixeca amb caràcter un 3-2 fruit d’una primera part espessa amb el capità omnipresent i es jugarà la copa contra El Pozo (19.30 h, E3)

Inter FS 4 Barça 6

INTER FS:García, Boyis, Martel, Pacheco i Cecilio –equip inicial–; Rafa López, Saldiesa, Borja, Guillermão, Carioca i Gómez.BARÇA:Dídac, Ortiz, Marcenio, Lozano i Pito –equip inicial–; Matheus, Adolfo, Dyego, Coelho i Povill.GOLS:1-0 (2’) Cecilio. 2-0 (4’) Saldise. 2-1 (11’) Lozano. 3-1 (14’) Pacheco. 3-2 (17’) Pito. 3-3 (21’) Povill, 3-4 (25’) Lozano. 3-5 (36’) Lozano. 3-6 (37’) Pito. 4-6 (38’) Guillermão.ÀRBITRES:Martínez Flores i Sánchez-Molina Tapiador. Grogues a Martel, Cecilio i Rafa López, de l’Inter, i a Marcenio, Ortiz, Matheus i Coelho, del Barça.

El Barça va apel·lar ahir al caràcter en una segona part memorable quan perdia en el descans per 3-2 i va derrotar l’Inter en la primera semifinal de la copa que es juga a Jaén (4-6). L’equip de Jesús Velasco disputarà avui la final (19.30 h) a l’Olivo Arena contra El Pozo, que va derrotar per 5-2 el Valdepeñas en la segona semifinal. Sergio Lozano, que va fer tres gols i va intervenir en dos més, va ser la clau de volta que va obrir el camí. Pito (2), letal, i Povill, altre cop oportú, van ser els altres autors de les dianes que van segellar el triomf. L’equip blaugrana, que afrontarà la quarta final seguida a la recerca del sisè títol en la competició, es revenja del 6-1 encaixat contra l’Inter en la final de l’any passat.

El Barça perdia en la mitja part per 3-2, però encara bo. L’Inter es va avançar amb dos gols en quatre minuts. El Barça va pagar car els errors defensius. Cecilio va empènyer a la xarxa el servei de córner d’Eric Martel, que va sorprendre Dídac Plana al primer pal. Saldise, tot sol, va afusellar la porteria blaugrana (2-0). Dues arribades i dos gols en un inici elèctric dels madrilenys que va recordar el partit de quarts contra el Palma (5-1 en la mitja part). El Barça va aixecar el cap amb un gol de Lozano, que va engaltar amb precisió un servei de Matheus (11’). Però un contraatac mal finalitzat va propiciar una acció ràpida de l’Inter i el català Pol Pacheco, molt inspirat, va clavar el 3-1 i va disparar de nou totes les alarmes. La perseverança de Lozano, que va robar la pilota quan l’Inter la treia de la zona defensiva, i l’encert de Pito, amb un gran xut, van apagar el foc (3-2). Mitja part.

Povill va empatar rematant una gran passada del mateix Lozano, altre cop clau, quan només s’havien jugat 54 segons del segon temps. Lozano, omnipresent, va trobar l’escaire i va eixamplar la seva aportació majestuosa (3-4). En només cinc minuts, el Barça ja anava al davant. En el tram final, amb l’Inter abocat, Lozano va fer a porta buida el 3-5 aprofitant una passada del porter Dídac –molt segur en tot el segon temps– en un error en la sortida precipitada del porter rival Jesús García. L’Inter va ordenar atac de cinc a quatre minuts del final i el Barça va replicar trenant una gran combinació coronada per Pito (3-6).