Waterpolo

La selecció espanyola femenina ofega Eslovàquia (3-26)

Les 11 jugadores de l’equip de Miki Oca marquen com a mínim un gol

Pallissa de la selecció espanyola femenina contra Eslovàquia en el darrer partit de la fase de grups de l’europeu a Split, dos dies després del 20-3 contra Israel. Nona Pérez era l’autora del 2-23 i amb el seu gol només quedava Paula Prats per marcar en el conjunt que entrena Miki Oca i que compta amb una dotzena de jugadores catalanes. Prats a 1:29 per acabar el duel feia el 3-26.

El 8-0 inicial i el 15-1 a la mitja part encarrilava un triomf que acabava amb Maica Garcia com a màxima golejadora, amb 6/8, i les 11 jugadores marcant com a mínim un gol. Hongria, que en el primer partit de la jornada superava Romania per 22-0, serà el rival d’Espanya en els quarts de final.

“Tenir molts minuts per a totes les jugadores, mirar de treballar i millorar el bloqueig en defensa i una sortida explosiva a la contra” son els concepte sque segons Miki Oca l’equip ha pogut treballar en el partit contra Eslovàquia, pensant en el duel contra Hongria d’aquest dilluns: “És un molt bon equip, molt complert i amb molta potència: una porteria molt sòlida, una defensa molt agressiva i eficaç, molt bona sortida a la contra i molt bones llançadores i boies” diu el seleccionador en referència el rival per a la lluita pel podi, que qualifica de molt dur. “Hem d’estar molt bé i oferir la nostra millor versió” assegura, content per haver fet rotacions amb vista a un partit que es jugarà a un ritme molt alt “de principi a fi”.

Judit Forca, autora de 4 gols en 4 llançaments, afirma que l’equip té moltes ganes de jugar contra Hongria, que té jugadores fortes i bones i que hauran de millorar els errors comesos contra Itàlia en el que va ser la única derrota en aquest campionat, que apartava la selecció espanyola del primer lloc del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)