Més esport

El COPLEFC, el Moviment Q Sport i el Segell de Qualitat

Lliurats els primers certificats del Segell de Qualitat a professionals, entitats i empreses

El 24 de novembre el COPLEFC va fer l’acte de lliurament dels primers certificats i materials identificadors del Segell de Qualitat del sistema esportiu català als professionals, entitats i empreses que han superat el procés d’autoria externa corresponent.

La celebració suposa tancar el cercle al voltant de la qualitat. Perquè amb la qualitat com a centre, el COPLEFC ha posat en marxa el Moviment Q Sport, una proposta que és un nou enfocament sobre l’activitat física i esportiva de cara als agents implicats al sector, però també a la societat en general. El desig és que aquesta assumeixi i reclami la professionalitat i la qualitat com a pilars fonamentals en la prestació dels serveis d’activitat física i esportiva que rep.

Unes bases que aporten garanties i seguretat a les persones usuàries i que a més a més eviten pràctiques fraudulentes i d’intrusisme professional. La raó d’aquest nou paradigma és que, en l’activitat física i esportiva, també està en joc la salut de les persones.

I en aquest punt el Segell de Qualitat incorpora tot el sentit i significat. El Segell de Qualitat pretén esdevenir la referència de qualitat que necessita el sistema esportiu català en les modalitats d’instal·lació esportiva, serveis professionals i gestió esportiva municipal, de moment.

Gràcies a aquests segells, les instal·lacions esportives podran generar valor útil en els usuaris; garantir els resultats de millora de la salut, rendiment i habilitat motriu, i disposar d’una eina de millora constant de la instal·lació.

Per la seva part, els professionals seguiran una metodologia útil per assolir els resultats en els usuaris; disposaran d’una eina que permet reforçar l’execució professional, i acreditar un instrument que garanteix l’excel·lència.

I en el cas de la gestió esportiva municipal, la finalitat del Segell és permetre gestionar els seus serveis i centres de forma útil, transparent i accessible a la seva ciutadania; disposar dels documents normatius actualitzats que regulen el sistema; liderar el sistema esportiu al seu àmbit en simbiosi amb els altres agents: privats i associatius, i, en definitiva, incloure tot l’impacte que genera l’esport al municipi.

Compartint aquesta filosofia i després del procés d’auditoria imprescindible, els destinataris d’aquest primer lliurament de certificats han estat els ajuntaments de Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat i Montornès del Vallès, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, la Piscina Municipal de Roses, així com les entitats i empreses Mètode WAVE, Impuls esport per a tothom, Slowfit, Aquateràpia i Esportec Outdoor Sport SL. Tots ells podran lluir el distintiu del Segell de Qualitat.

COPLEFC

coplefc@coplefc.cat

www.coplefc.cat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)