Tennis

Djokovic venç Couacaud i tanca una jornada rodona en l’obert d’Austràlia

Novak Djokovic (4) ha derrotat el francès de 27 anys Enzo Couacaud (190è de l’ATP) per 6-1, 6-7 (5), 6-2 i 6-0 en 3h04 i fa camí amb fermesa a l’obert d’Austràlia a pesar d’unes molèsties a la cama esquerra que han generat incertesa durant en el segon set. La jornada ha estat rodona per al serbi, ja que tres dels seus rivals més directes –Casper Ruud (2), Taylor Fritz (8) i Alexander Zverev (12)– han hagut de fer les maletes abans d’hora. De moment, el nou cops campió en nou finals, se les haurà en els setzens de final amb el perillós búlgar Grigor Dimitrov (27).

El balcànic s’ha passejat en el primer acte amb dos trencaments favorables. Couacaud, que va néixer a les Illes Maurici i té la doble nacionalitat, s’ha vist absolutament desbordat i fins i tot ha pres mal sense aparents conseqüències posteriors en un turmell davant del màxim favorit al títol. El segon ha estat absolutament diferent. Djokovic s’ha absentat durant vuit minuts quan perdia per 4-5 en el segon set perquè ha notat dolor a la zona de la cama esquerra que ja duia embenada –isquiotibials– des del primer partit. Amb 5-5 ha tingut dues pilotes de trencament que no ha aprofitat, i ha claudicat en el tie-break, en el qual ha desaprofitat un avantatge de 3-0. Couacaud, que ha jugat a un gran nivell, ha tancat el parcial en la seva primera oportunitat. Emprenyat, Djokovic ha iniciat el tercer acte a tot drap, amb un break en blanc en el segon joc (2-0) i ha enllestit (6-2). En el quart, tres quarts del mateix, amb un 2-0 de sortida i el camí aplanat. Couacaud ha tingut la primera pilota de break després de gairebé tres hores de partit però Nole l’ha malbaratat amb un bon primer i ha enfilat la victòria (3-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)