Tennis

La final més esperada

Tennis. Wimbledon. Carlos Alcaraz i Novak Djokovic s’enfrontaran pel títol de Wimbledon després de superar còmodament les semifinals

Carlos Alcaraz, el primer favorit, i Novak Djokovic, el segon cap de sèrie i actual campió, s’enfrontaran demà en la final de Wimbledon (15 h), en el partit per decidir el títol que tothom esperava. Els dos millors jugadors actuals, i que també lluiten pel número 1 mundial, es trobaran cara a cara en el que serà la primera final a la gespa de Londres del murcià, i la novena del serbi. Novak Djokovic ha arribat a 35 finals en els grans eslams, el rècord històric, desfent l’empat a 34 finals amb Chris Evert, i buscarà el seu vuitè títol a Wimbledon.

Carlos Alcaraz es va classificar d’una manera brillant i contundent en derrotar en la semifinal Daniïl Medvédev per 6-3, 6-3 i 6-3 en 1h49. El murcià es va mostrar molt superior al rus, el tercer cap de sèrie, i en tot moment va dominar el joc i el resultat. Daniïl Medvédev va resistir l’empenta i les ganes de guanyar de Carlos Alcaraz en el primer set, i fins al vuitè joc el murcià no es va avançar amb un trencament de servei. En la segona mànega el número 1 mundial va començar fort i va mantenir el seu bon joc fins a sumar el segon parcial. En el tercer set, Carlos Alcaraz va continuar amb la inèrcia d’encerts i es va avançar amb un 3-0 després d’un nou break, però es va despistar. Daniïl Medvédev li va tornar el trencament i es va entrar en una dinàmica boja amb quatre trencaments de serveis consecutius, dos per cada jugador, fins a arribar al 5-3 i servei del murcià. Carlos Alcaraz va assegurar el seu servei i va aconseguir la victòria i la classificació per a la gran final.

Novak Djokovic també es va classificar per a la final en tres sets, però va necessitar una mica més de temps (2h47) per superar per 6-3, 6-4 i 7-6 (4) Jannik Sinner, en un partit molt complet i en què va dominar sobretot en els dos primers sets. L’italià Jannik Sinner, vuitè cap de sèrie, es va mostrar irregular en els dos primers sets, en què va ser capaç d’alternar grans cops amb errades que el van anar condemnant. Novak Djokovic va trencar el servei del seu rival una vegada en els primers jocs de cada set i es va avançar clarament. En la tercera mànega el serbi va disposar de tres boles de break en el tercer joc (40-0), però l’italià va remuntar i va guanyar el seu servei. A partir d’aquí, Jannik Sinner va començar a jugar millor i amb més consistència, va tenir una bola per guanyar el set i allargar la semifinal, però no la va aprofitar. Es va arribar al tie-break i Novak Djokovic no va desaprofitar l’ocasió de tancar el partit. Va ser superior, i es va classificar per a una nova final de gran eslam.

5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)