La final esperada

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró lluitaran aquesta tarda (18.30 h) pel títol de la copa Catalunya femenina

Astralpool Sabad. 19 CE Mediterrani 11

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortiz (1), Leitón (1), Van der Sloot (3), Keuning (4), Casado, Giustini (1), Maica Garcia (2), Forca (1), Bea Ortiz (2), Jurado (1), Irena González (3) i Carrasco.CE MEDITERRANI:Jimenez, Van der Weijden (3), Martin (2), Trempano (1), Clara Espar (1), Leonard (1), Viladot, Almeda (1), Mandula, Peñalver (2) i Díaz.PARCIALS:6-4, 6-2, 2-2 I 5-3.ÀRBITRES:M. Cabanas i P. Segurana.

Assolim Mataró 16 CN Terrassa 7

ASSOLIM MATARÓ:Terré, Morell (2), Van de Kraats (2), Guiral (1), Sevenich, Keszthelyi (4), Cambray (1), Nogué (1), Avegno, Bertran (2), Gurri (1), Claveria (2) i Carmona.CN TERRASSA:Domene, Finestra, Manso, Cuenda, Cantero, Quinzada, Ten Broek (1), Peña, Sánchez, Camús (1), Forgacs (2), Bosveld (3) i Tomas.PARCIALS:5-1, 2-4, 3-2 i 6-0.ÀRBITRES:M. Cabanas i P. Segurana.

L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró disputaran aquesta tarda la final de la copa Catalunya femenina (18.30 h), que s’està disputant a la piscina Joan Serra de Mataró. En les semifinals, el conjunt sabadellenc va derrotar per 19-11 el CE Mediterrani, mentre que el conjunt mataroní va superar el CN Terrassa per 16-7.

En la primera semifinal, l’Astralpool Sabadell es va distanciar des de l’inici sense donar cap possibilitat a la sorpresa, i en el descans ja guanyava per un clar 12-6. El tercer període va ser el més anivellat i les sabadellenques van tancar el partit en els darrers vuit minuts amb un altre parcial al seu favor.

L’Assolim Mataró, l’amfitrió, es va posar al davant en el marcador en els primers minuts, però en cap moment es va poder distanciar clarament del CN Terrassa, que va dominar el segon quart i va arribar al descans amb un 10-7. Un tercer període ajustat va donar pas a un parcial de 6-0 en els darrers vuit minuts que va sentenciar el partit.

El Mediterrani i el Terrassa jugaran el partit pel tercer i quart lloc (17 h).