Waterpolo

Campió a casa

Waterpolo. L’Assolim Mataró obté la seva segona copa Catalunya gràcies a l’impuls dels dos primers quarts

Sabadell 11 Mataró 12

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Ortiz (3), Leitón (1), Van der Sloot, Keuning (3), Casado, Giustini (1), Maica García (1), Forca, Ortiz, Jurado, González (2) i Carrasco.ASSOLIM MATARÓ:Terré, Morell (1), Van de Kraats (1), Guiral, Sevenich (1), Keszthelyi-Nagy, Cambray (2), Nogué (3), Avegno (2), Betrán, Anni Espar (2), Clavería, Carmona i Gurri.PARCIALS:1-3, 1-3, 5-4 i 4-2.

L’Assolim Mataró va aconseguir ahir a casa, la piscina Joan Serra, la seva segona copa Catalunya femenina derrotant l’Astralpool Sabadell –que atresora dotze títols en la competició– per 11-12 en un duel clàssic del waterpolo català i internacional que va reflectir la qualitat i la igualtat entre els dos conjunts, els dos finalistes europeus del curs passat. La jugadora del Mataró Cristina Nogué (3) va ser designada MVP de la final. En el partit per al tercer i el quart lloc, el CE Mediterrani va superar el CN Terrassa (15-12).

El conjunt de Dani Ballart es va avançar en dos bons primers quarts que el van catapultar i que, atesa la igualtat posterior, van ser clau (2-6). El campió d’Europa va començar a reaccionar en el tercer quart (5-4) i es va acostar a tres gols (7-10). En el darrer quart va intensificar el domini del joc i es va situar a només un gol –11-12 a 1:39 del final del partit– amb una diana de Bea Ortiz. El tram final va ser incert i el Sabadell hauria pogut forçar els penals amb un llançament en vaselina d’Irene González que es va estavellar en el pal maresmenc en l’últim segon. La tercera i definitiva exclusió de Sevenich –una doble expulsió amb Leitón– en el darrer quart va fer mal a un Mataró imprecís i li va tocar patir.

Ens ha penalitzat el principi i no hem estat còmodes. Estic content de l’esforç físic de les noies
David Palma
TÈCNIC DE L’ASTRALPOOL SABADELL
Hem jugat bé i hem tingut calma fins que l’exclusió de Sevenich ha fet mal i hem sabut patir
Dani Ballart
Tècnic de l’assolim mataró
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)