Waterpolo

L’Assolim Mataró i el CN Terrassa segellen el bitllet per a la fase de grups de la Champions

Aquesta tarda han sumat el segon triomf de la jornada després de vèncer el Zuglo hongarès (18-9) i el ZV de Zaan neerlandès (16-15), respectivament

L’Assolim CN Mataró i el CN Terrassa han tancat una jornada rodona a la piscina Joan Serra de la capital maresmenca i han segellat l’accés a la fase de grups de la Champions després de vèncer el Zuglo hongarès (18-9) i el ZV de Zaan neerlandès (16-15), respectivament. Amb 9 punts de 9 possibles, l’equip mataroní mirarà de fer el ple en el duel català de demà al matí (11.30 h), mentre que les egarenques intentaran de donar la campanada contra les amfitriones. En aquest mateix escenari, el CN Mataró i el CN Terrassa ja es van enfrontar dilluns en les semifinals de la copa Catalunya, amb victòria local per 16-7.

Domini absolut

Amb Mariona Terré sota els pals, el CN Mataró ha portat la iniciativa des del principi i ha anat guanyat terreny al seu rival (4-2, 4-2, 5-3 i 5-2). Amb la capitana Clara Cambray al capdavant (5), en aquesta ocasió els gols contra el Zuglo han estat molt repartits: Rita Keszthelyi (3), Anni Espar (2), Simone van de Kraats (2), Sílvia Avegno (2), Sílvia Morell (1), Mireia Guiral (1), Cris Nogué (1) i Queralt Bertran (1).

Pili Peña decideix

Un gol de Pili Peña de penal a 1:06 pel final ha donat la victòria al CN Terrassa contra el ZV de Zaan neerlandès (16-15), que havia arribat a l’últim quart amb dos gols de renda (9-11). Un parcial final de 7-4 ha acabat donant els tres punts a les de Xavi Pérez i a la llarga el bitllet per a la fase de grups després d’un duel amb moltes alternatives (2-3, 4-2, 3-6 i 7-4). Les màximes anotadores del conjunt vallesà han estat les joves Isabel Piralkova i Paula Camus, amb quatre gols, i la veterana Pili Peña, amb tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)