Atletisme

La catalana exclou Abderrahim Ougra del campionat d’Espanya de cros

La Federació Catalana d’Atletisme ha fet avui un comunicat en què anuncia que no considera elegible per al campionat d’Espanya de cros a l’atleta gironí Abderrahim Ougra (Fent Camí Mislata). El vigent campió català de cros es va escapar de passar un control antidopatge diumenge, després d’ocupar el quart lloc en el cros de Càceres.

El comunicat: “La Federació Catalana d’Atletisme, vol emetre el següent comunicat en relació aIs esdeveniments succeïts al Cros de Càceres i els informes als quals ha tingut accés: La Federació Catalana d’Atletisme no convocarà a Abderrahim Ougra per participar al Campionat d’Espanya de Cros per Federacions amb la selecció catalana.

Després d’analitzar els successos ocorreguts durant el Cros de Càceres i revisar els informes proporcionats a la FCA, la Junta Directiva ha pres la decisió de declarar a I’atleta no elegible per a representar a l’equip de la federació cataIana al pròxim campionat d’Espanya de Cros.

Aquesta decisió ha estat presa després d’analitzar detalladament l’informe emès pel jutge àrbitre del Gran Premi de Càceres. Considerant curosament els criteris d’elegibilitat establerts, la FCA ha arribat a la conclusió que I’atIeta no compleix amb els requisits necessaris per representar a la selecció catalana d’atletisme en aquesta competició.

La FCA desitja expressar el seu suport a la lluita antidopatge i considera que els esportistes que no promouen un esport net i just han de ser exclosos de l’àmbit atlètic. Creiem fermament en la importància de mantenir la integritat i els valors fonamentals de l’esport en cada competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)