Natació

Dennis i Emma revaliden l’or en la rutina lliure

Natació artística. El duet mixt català fa valer la seva puntuació en impressió artística per superar la parella italiana en l’europeu de Belgrad

Dennis González (CN Kallípolis) i Emma Garcia (CN Sabadell) van revalidar el títol europeu en la final del duet mixt lliure del campionat de natació artística que es disputa a Belgrad. Tot i rebre una penalització en el primer element híbrid, el duet català, que al ritme de hip-hop (Step Up) presentava la rutina de major dificultat i va rebre la millor nota en impressió artística, va superar per més d’un punt de marge la parella italiana, amb Filippo Pelati i Flaminia Vernice (189,7938 i 188,6250). La tercera plaça, ja a més distància (175,1563), va ser per a la Gran Bretanya, amb el duet format per Beatrice Crass i Ranjuo Tomblin. En tres jornades de competició és el tercer or que sumen els nedadors catalans en l’europeu de Belgrad. Dennis González, que encara no està del tot recuperat d’una intervenció de síndrome compartimental, no participarà avui en el solo lliure i reprendrà la competició demà, en la cloenda, en la final del duet mixt tècnic, al costat de la lloretenca Mireia Hernández Luna (CN Granollers).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)