Fórmula 1

Hamilton perdrà cinc llocs en la graella del GP del Brasil per canviar part del motor

L’equip Mercedes ha confirmat que canviarà el motor de combustió interna del monoplaça de Lewis Hamilton i que per això el pilot anglès perdrà cinc posicions en la graella de sortida del GP de Brasil.

Lewis Hamilton ho tornarà a tenir complicat en aquest gran premi, que es disputa en el circuit d’Interlagos ja que com a millor posició ocuparà la sisena plaça sempre que guanyi la cursa a l’esprint de demà. En aquesta ocasió la qualificació no decideix les posicions de sortida de la cursa de diumenge, si no que ho fa cursa a l’esprint de dissabte. Una complicació més per Lewis Hamilton per la imprevisibilitat d’una cursa a poques voltes.

En la primera sessió d’entrenaments lliures que s’han disputat aquesta tarda Lewis Hamilton ha fet el millor temps (1:09.050) i ha superat per tres dècimes a Max Verstappen (Red Bull). La segona sessió es farà aquest vespre hora catalana. L’anglès, set vegades campió mundial està a 19 punts del neerlandès en la lluita pel mundial quan queden quatre curses per finalitzar el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)