Fórmula 1

Els nous F-1 inicien el camí

Fórmula 1. El circuit Barcelona-Catalunya acull durant tres dies, des d’avui i fins divendres, els primers tests de la pretemporada, en què els equips posaran a prova els seus monoplaces

Els nous monoplaces de la fórmula 1 que han fet els equips amb la nova reglamentació iniciaran el seu camí en el mundial al circuit Barcelona-Catalunya. A partir d’avui i fins divendres el circuit acollirà els primers tests de pretemporada del mundial, que seran a porta tancada. Tots els equips començaran a posar a prova uns vehicles amb moltes novetats tècniques i dels quals han de començar a treure les seves primeres conclusions. A banda d’aquests tres dies i sis sessions d’entrenaments a Catalunya, els equips només tindran tres dies més, del 10 al 12 de març al circuit de Bahrain, per conèixer els seus vehicles abans que comenci el mundial de fórmula 1, el 20 de març, i es disputi la primera cursa en el GP de Bahrain.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)