Fórmula 1

Norris (McLaren), el més ràpid en els primers tests a Montmeló

El McLaren de Lando Norris (1:19.051) ha estat el més ràpid en la jornada inaugural dels tests oficials que els equips de la F-1 fan al Circuit de Catalunya aquesta setmana.

Hi havia molt d’interès en veure el comportament dels monoplaces ja que amb el nou reglament els dissenys de tots han canviat de forma radical. Els nous cotxes han estat encara molt lluny de la pole de Lewis Hamilton l’any passat (1:16.7). La majoria d’enginyers s’han dedicat a recollir dades que estudiaran avui mateix per continuar millorant les prestacions dels vehicles i el comportament dels pneumàtics. Només Norris ha fet servir el C4, un dels més tous que Pirelli ha posat a disposició de les escuderies. Això ha facilitat, és clar, que hagi estat més ràpid que els seus rivals. Ha completat gairebé cent voltes.

Entre els equips considerats favorits els Ferrari de Charles Leclerc (1:20.165) i Carlos Sainz (1:20.416) són els que han voltat més ràpid. Russell i Hamilton (Mercedes), per la seva banda, han fet temps similars amb el mateix pneumàtic (1:10.784 i 1:20.929) mentre que el campió del món, Max Verstappen, i el seu espectacular nou Red Bull, ha estat vuitè lluny dels seus rivals (1:22.246)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)