Fórmula 1

Checo Pérez (Red Bull) li pren el pa del cistell a Leclerc (Ferrari) i signa la ‘pole’

El mexicà Sergio Checo pérez (Red Bull) ha aconseguit amb un temps d’1:28.200 la posició preferent del Gran Premi de l’Aràbia Saudita, la segona prova del mundial de F-1, que es disputarà demà al circuit urbà de Jeddah (19 h per DAZN). Pérez, al límit del temps, li ha pres el pa del cistell al monegasc Charles Leclerc (Ferrari), segon a 0.225 i ha signat la primera pole de la seva carrera. El tercer millor temps l’ha fet el madrileny Carlos Sainz (Ferrari), a 0.202, i quart ha estat el neerlandès Max Verstappen (Red bull), a 0.261. La FIA i la F-1 han acceptat les garanties dels organitzadors, després d’una reunió de més de quatre hores realitzada la matinada passada, i han optat per seguir disputant la prova tot i el míssil que va caure ahir a pocs quilòmetres del circuit en un atemptat a la petroliera Aramco reivindicat pel grup rebel houthi del Iemen.

Hamilton, fora en la Q1

Minuts abans, la gran notícia de la Q1 ha estat l’eliminació de l’heptacampió del món Lewis Hamilton (Mercedes), que amb un temps d’1:30.343 ha anat abans d’hora a la dutxa i sortirà en la setzena posició. El seu company d’equip, George Russell, ha estat quart en la Q1, una demostració que el Mercedes tampoc anava tan malament. Hamilton ha demanat perdó al seu equip a través de la ràdio per haver-la espifiat.

Accident de Schumacher

En la Q2, a 4:58 del final, el pilot alemany Mick Schumacher (Haas) ha tingut un accident aparatós, el monoplaça ha quedat ben esmicolat, quan era novè i lluitava per entrar a la Q3. La qualificació s’ha suspès amb bandera vermella. El pilot ha estat traslladat amb ambulància al centre mèdic i posteriorment l’han pres a un hospital amb helicòpter, més aviat per precaució, segons ha revelat l’equip Haas, que ha explicat que el pilot estava bé i ja havia parlat amb la seva mare. La sessió s’ha interromput durant una llarga estona per condicionar la pista. Sainz (Ferrari) ha estat el més ràpid amb 1:28.686, per davant de Leclerc, abans de la traca final en la Q3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)