Fórmula 1

Vettel segueix de baixa per covid-19 i tampoc corre a l’Aràbia Saudita

L’alemany Sebastian Vettel es perdrà la segona carrera consecutiva del 2022, el Gran Premi de l’Aràbia Saudita, que es disputa aquest cap de setmana, en continuar amb la recuperació de la covid-19 contreta abans de la carrera d’obertura de la temporada a Bahrain. Per això, igual que a Bahrain, Nico Hulkenberg serà convocat per Aston Martin, ja que l’alemany s’ha quedat a l’Orient Mitjà per si calgués pujar a l’AMR22.

Hulkenberg disputarà per primera vegada una cursa al complicat traçat Jeddah Corniche, després d’un primer difícil gran premi per a Aston Martin a Sakhir, en què ni Hulkenberg ni Lance Stroll van puntuar.

L’equip ha confirmat que espera que Vettel, que s’està recuperant a Europa, després d’haver volat a casa després del test oficials de pretemporada a Bahrain, estigui en condicions per al cap de setmana del Gran Premi d’Austràlia, del 8 al 10 de abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)