MotoGP

Marc Márquez torna a caure en els entrenaments lliures de Sachsenring

La seva moto ha impactat amb la Ducati de Johann Zarco al final de la segona sessió del GP d’Alemanya

El cerverí Marc Márquez continua pilotant al límit a cavall d’una Honda que a hores d’ara sembla indomable. En la segona sessió dels entrenaments lliures al circuit de Sachsenring, un dels seus traçats favorits, ha anat per terra quan intentava acabar entre els deu primers i estalviar-se passar per la Q1. El vuit vegades campió del món ja s’havia salvat un parell de vegades de la caiguda, una al matí i un altre cop a la tarda, però al tercer avís ha anat per terra i la seva moto ha impactat directament sobre la Ducati de Johann Zarco. Bandera vermella quan només restaven 3 minuts pel final de la sessió. Cap dels dos pilots ha patit problemes físics i han tornat a pista, però ja no han tingut temps de poder fer una volta de classificació. El pilot d’Honda, que al matí havia estat segon rere Zarco, haurà de passar per la Q1 per poder entrar en la pugna per la pole-position.

Aleix Espargaró, tercer

El granollerí Aleix Espargaró (Aprilia), en una gran darrera volta, ha acabat tercer (1:20.311), darrera les Ducati de Marco Berzzecchi (1:20.271) i Jorge Martín (1:20.311). També ha acabat entre els deu primers, Àlex Márquez (Ducati), que tot i patir una caiguda s’ha classificat en novena posició (1:20.671). El rosinc Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat el quinzè lloc (1:20.885).

En Moto 2, el gironí Albert Arenas (Kalex) ha acreditat el tretzè millor registre (1:30.201), mentre que el tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) no ha pogut obtenir un temps vàlid. En Moto 3 Xavier Artigas (CFMoto) ha estat vuitè (1:40.201).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)