MotoGP

Jorge Martin és el més ràpid en la cursa a l’esprint del GP d’Alemanya

Àlex Márquez és el millor català amb una vuitena plaça

Jorge Martin (Ducati) ha estat el més constant i el més ràpid en la cursa a l’esprint del GP d’Alemanya i s’ha emportat de manera clara la seva segona victòria de l’any en les curses curtes de dissabte. El madrileny ha esperat el seu moment i amb un doble avançament en la quarta volta s’ha situat en el primer lloc i s’ha escapat sense problemes de Francesco Bagnaia (Ducati), que ha acabat segon a més de dos segons.

El millor català ha estat Àlex Márquez (Ducati) que ha acabat vuitè, just per davant d’Aleix Espargaró (Aprilia). Marc Márquez, que sortia setè, ha estat lluitant pel cinquè lloc en les primeres voltes, però després ha cedit i ha acabat fora dels punts, en l’onzè lloc. Maverick Viñales (Aprilia) continua amb problemes i ha caigut a quatre voltes del final quan anava tretzè.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la novena plaça de la graella després de quedar-se a mig segon del seu company d’equip Pedro Acosta que ha fet la posició preferent. El murcià ha aconseguir la segona pole de la seva vida a la categoria, primera de la temporada. Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà des de la dissetena posició.

Xavier Artigas (CFMoto) ha superat la Q1 en Moto3, i al final sortirà des de la dotzena posició de la graella. S’ha quedat a gairebé dos segons del japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) que ha fet un temps impressionant d’1:25.130, nou rècord absolut del circuit, i ha deixat al segon, el turc Deniz Öncü (KTM) a més d’un segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)