Opinió

Molta força

El Força Lleida, ascendit a l’ACB fa quinze dies, renuncia a la plaça a la Lliga Femenina 2. Ho fa un any després de la fusió entre el club fundat el 2012 agafant el relleu de l’extingit Lleida Bàsquet i el Club Bàsquet Lleida, les jugadores del qual van assolir l’ascens i tenen convocada una concentració aquesta tarda (17 h) al Barris Nord.

“La nostra voluntat és enfortir el bàsquet lleidatà, deixant de banda els sexes i les samarretes”, va dir el president del Força Lleida, Albert Aliaga, el dia de l’assemblea extraordinària del Club Bàsquet Lleida aprovava l’absorció del primer equip. Era el darrer capítol d’una fusió entre les dues entitats que va tenir la seva gènesi en els dos planters: CBF Lleida. En la mateixa notícia del Segre, al gener; s’indicava que el repte era ascendir a la Lliga Challenge, sense descartar la via administrativa per aconseguir-ho, i al cap de dues o tres temporades, pujar a la Lliga Femenina. Dos o tres anys és el mateix període que ara marca el dirigent del Força Lleida, amb l’argument de “treballar perquè surtin jugadores de la base i del territori”. “Les set ens n’anirem del club si no canvien d’opinió”, deien les jugadores que quedaven a la plantilla del darrer campió de la Lliga Catalana de la categoria.

València va perdre el Ros Casares el 2012 quan amb Roberto Íñiguez havia alçat, per fi, l’Eurolliga. I el club del president de Mercadona, Juan Roig, ha guanyat els últims quatre títols FEB de la màxima categoria femenina. I si tornen a anar mal dades? A Fontajau, de moment i per timings, no hi ha hagut fusió. Molta força a totes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)