Franja TV3

Dissabte, 23 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 325'
11.25
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 55'
12.20
Clipping
El realitzador Jordi Lops, el bandautor El Petit de Cal Eril i el periodista Jordi Nopca són tres dels protagonistes del programa d'aquesta setmana. A la secció Fabricant de clips, el realitzador de Barcelona Jordi Lops parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Doble, Senyor Oca i Lildami. A més, l'espai El clip de la setmana, que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, té com a protagonista El Petit de Cal Eril, que presenta Com quan dormim, el nou senzill del bandautor de Guissona. Més tard, el periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca és la veu mediàtica de la secció El clipping de…, que aquesta setmana tria el seu videoclip preferit: He creuat el riu, del doble àlbum Ratpenat del cantant blanenc Isaac Ulam. Després, es poden veure els clips Reflexe, un avançament del disc Parc, del bandautor de Collbató Ferran Palau, i Culminació, amb el grup valencià El Diluvi versionant Ovidi Montllor. A més, hi surten produccions de Sau30, Stay Homas i Flashy Ice Cream, entre altres.
Altres
Durada: 35'
12.55
Batalla monumental
Batalla de Castells: Cardona-Miravet
La segona Batalla Monumental es lliura entre dos dels castells més espectaculars de Catalunya: el castell de Miravet i el castell de Cardona. La Candela Figueras i l'Ivan Medina busquen els millors arguments i els millors testimonis per aconseguir que el seu sigui el monument guanyador del capítol. Fan el que mai s'havien imaginat que farien: posar-se en la pell d'un templer o aprendre a disparar com un Miquelet de la Guerra de Successió. En aquest capítol els ajuden a convèncer l'audiència personatges populars com el professor Sebastià d'Arbó o l'actriu de Les de l'hoquei, Laia Fontan.
Altres
Durada: 55'
13.50
Zona zàping
Al programa d'avui es compta amb la presència de Xavi Ciurans, del grup Gertrudis, que posa música al Top 1, amb la nova versió que han fet juntament amb Doctor Prats del tema No em dona la gana. També es veu el Joan, de Matadepera, un nen de dos anys que sap imitar l'energia de Freddie Mercury a Wembley. Més tard, el gol de la setmana és de Tom King, porter del Newport County, en categories inferiors angleses, que aconsegueix marcar des de la seva pròpia àrea. A més, la remuntada espectacular d'una corredora de relleus, la peculiar reacció de Messi a la seva primera expulsió com a barcelonista, i els problemes que tenen Jordi Robirosa i Nacho Solozabal amb la seva posició a les transmissions de bàsquet. Finalment, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció Estàs bé? i el No te la fotis, amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els crims de Split. El dimoni de Sp
Quan apareix un cadàver al port de Split, tot indica que es tracta d'un intent de robatori. Aviat, no obstant això, la recerca de la Brigada d'Homicidis, liderada per la inspectora Branka Maric, canvia de rumb amb l'aparició d'un segon cadàver. Totes dues víctimes formaven part d'una unitat de l'exèrcit durant la Guerra dels Balcans. Ara queden tres membres: dos possiblement van morir en combat, i l'altre és un magnat de la construcció.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Adolescent i desapareguda
Una adolescent desapareix durant una festa. La seva mare denuncia el fet i la policia interroga els amics de la jove, però no obté cap resultat. Llavors la dona, que posseeix un do semblant a la clarividència, insisteix que encara és viva i demana als agents que la trobin.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
19.05
Persona infiltrada
David Fernández
David Fernàndez és el famós convidat en aquest programa. L'actor i humorista juga amb una família d'arrels bolivianes de Ripoll. El David ha d'estar preparat per ballar al ritme d'una família que sent passió per la cúmbia i que vol fer-li viure l'experiència de viatjar a Bolívia sense sortir de casa.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista a Antoni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic, i Rafael Vilasanjuan, director d'anàlisi de l’Institut de Salut Global de Barcelona, la setmana que les UCI catalanes estan a punt del col·lapse. Amb ells es parla de la distribució de les vacunes contra la COVID-19, de l'evolució de la pandèmia i de si calen o no més restriccions. A més, també s'analitza la decisió del TSJC que, ara com ara, manté les eleccions pel 14F i no en permet l'ajornament. En canvi, les eleccions a la presidència del Barça es mantenen per al 7 de març. El programa ho parla amb Joan Gaspart, expresident del club i també expresident de turisme de Barcelona. Finalment, ara que Pepe Colubi està a punt de publicar la novel·la inspirada en la seva joventut, Dispersión, el periodista ofereix la seva particular visió del moment actual.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'