Programació TV3

Dissabte, 7 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 390'
12.30
Joc de cartes d'estiu
Millor restaurant d'arròs de Catalunya i País Valencià
Marc Ribas i Jordi Garrido visiten dos municipis emblemàtics de Catalunya i València per trobar el millor arròs. Cada presentador acompanya els seus restauradors durant els àpats, mentre que l'altre ho fa des de la cuina.
Altres
Durada: 85'
13.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Crescendo
Quan el famós director d'orquestra Eduard Sporck accepta l'encàrrec de crear una orquestra juvenil israelianopalestina, es veu ràpidament sumit en una tempesta de problemes sense solució. Com que han crescut en un estat de guerra, repressió i risc constant d'atacs terroristes, els joves músics de tots dos bàndols estan lluny de ser capaços de formar un equip. Alineats darrere dels dos millors violinistes, la Layla i el Ron formen dos grups que desconfien profundament els uns dels altres, tant dins com fora de l'escenari.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: La classe de piano
Quan el Pierre, director del Conservatori de Música de París, sent tocar el piano al Mathieu en una estació de tren, reconeix de seguida el seu talent excepcional. Un dia, a causa d'un robatori menor, el Mathieu acaba a la presó, d'on el Pierre aconsegueix treure'l a canvi que faci serveis comunitaris al Conservatori. No obstant això, el director té una altra idea en ment per al jove: vol que perfeccioni la seva tècnica i participi en la competició nacional de piano. El nou alumne ha de bregar aleshores amb les classes de la intransigent comtessa, alhora que s'enamora d'una companya, l'Anna.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.35
Assassinats al nord
El pistoler
Des que va morir la seva mare fa uns mesos, els germans Jan i Vera Mazur s'han quedat sols. Només es preocupa per ells el seu veí, Ulrich Schwartz, que aviat es troba al punt de mira dels agents quan investiguen l'assassinat de Pascal Otten, un jove de divuit anys que ha aparegut mort al port.
Sèries
Durada: 50'
20.25
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cinema d'acció: Codi obert
Alice Racine és una agent de la CIA que duu una vida tranquil·la a Londres. Havia estat la millor interrogadora de l'agència, però durant una missió no va aconseguir salvar la vida de diverses persones i va acabar destinada com a agent de camp. Quan la CIA deté un sospitós que pot tenir coneixement d'un atac terrorista imminent, avisen l'Alice de manera inesperada. L'agent aconsegueix desbloquejar el sospitós perquè parli, però abans que pugui passar el cas als seus superiors, rep una trucada d'un antic company i descobreix que aquests l'han enganyat. Com que la CIA ha quedat compromesa, l'Alice ha de recórrer a les poques persones en qui pot confiar mentre busca els responsables per intentar prevenir un atac terrorista que pretén fer esclatar una arma química al centre de la ciutat.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Cinema d'acció: One Shot
L'equip del tinent Blake Harris ha de treure un sospitós de terrorisme molt important d'una base secreta de la CIA situada al mar Bàltic. Zoe Anderson, una jove analista de la CIA, també participa en la missió. Durant el trasllat del presoner, Masu Mansur, uns insurgents armats ataquen la presó. L'equip del tinent Harris creu que Mansur té informació sobre un atemptat que volen dur a terme a Washington, i faran tot el possible per treure'l de la base amb vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 140'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'